Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý mladík a nespoutaná kráska dlouho nemohou najít společnou řeč, ale řada překážek jim pomůže pochopit, že každý má v životě svou vlastní odpovědnost. Krátký popis: Americká romantická komedie o různých podobách lásky začíná havárií letadla při startu z New Yorku. Naštěstí se nikomu nic nestane, ale spisovatel Ben se ocitá v prekérní situaci. Letí totiž na svou vlastní svatbu do Savannah a spěchá, aby ke své snoubence Bridget dorazil včas. Proto se připojí k temperamentní Sarah, která cestuje stejným směrem. Vypadá to, že nesmělý mladík a nespoutaná kráska, jež si po krachu dvou manželství užívá svobody, nemohou najít společnou řeč. Dlouhé putování nesourodé dvojice, jíž se do cesty staví řada překážek, však oběma pomůže dozrát a pochopit, že každý má v životě svou vlastní odpovědnost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Macik 

všechny recenze uživatele

Jak příliš nemusím S. Bullock tak v tomhle filmu ji to vážně slušelo.. nebojím se říct,že v něm byla lehce kundiozní.. B. Affleck si hraje to svý,chvílema přehrává chvílem se jeví koukatelně no a celkový dojem z filmu??Příjemný.. pro mě tedy rozhodně.. Docela sranda a závěr pro mě nečekaný,myslel jsem totiž jako už to ve filmech bývá, že se nakonec tý svatby zřekne.. a proto si u mě tvůrci lehce šplhli.. ;))) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem se do tohodle filmu u přítelkyně zakoukal, až mi řekla, že jsem jak nějaká stará babka, co je u televize uplně přilepená. To je ten film fakt tak hroznej? Já, co si pamatuju naposled, tak jak čumím na závěrečnou scénu s otevřenou držkou. No jo...tak mě to zaujalo. Je to kravina a vztahy můžou bejt všelijaký, třeba i tak přehnaný jako v tomhle filmu, ale já jsem se na to prostě dokoukat musel. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Což o to, Affleck s Buldokovou k sobě pasujou náramně, ale dát je spolu dohromady ve filmu je stejně dobrý nápad, asi jako chtít nastoupit do rozjetého vlaku předním oknem. Když se na sebe tihle dva smějí, vypadá to jako když si pacienti ve špitálu rozcvičují obrnu lícního nervu, no a já mám při tom chuť křičet "proboha, nechte toho, vždyť si ublížíte!" Nicméně, jak už tu někdo zmiňuje, samotný příběh zas tak hloupý nebyl, navíc skončil tou lepší variantou, takže se nad dvojici Spolknuljsemkyselejcitron-Jsemchladnájaksevernívítr povznáším a udílím třikrát hurá. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

A zase ta Sandra! Jestli si někdo zaslouží přízvisko živelná pohroma, pak je to jedině ona. Respektive Sarah Lewisová, kterou ve "Forces of Nature" hraje...Svižná, velmi příjemná podívaná, ze které mám pocit, že některá přísloví a pořekadla mají něco do sebe - jako třeba "Náhoda je blbec." nebo "Lepší vrabec v hrsti než holub na střeše." Hmmm...kvízová otázka za sto bodů : jedno z těchto přísloví mi po skončení "Živelné pohromy" přišlo jako nesmysl - které? ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Slabá komedie, ne že by nebyla úplně vtipná, nějaký ten povedený vtípek se občas povede, ale Ben Affleck a Sandra Bullock k sobě jednoduše nesedí. Navíc je to neskutečně předvídatelné a množství nešťastných "náhod" překračuje statistickou pravděpodobnout několikanásobně. Naštěstí je tu poměrně zdařilý a hezký konec, který to alespoň částečně zachraňuje....40% ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama