Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milionář Drew Latham je úspěšným manažerem velké reklamní společnosti v Chicagu, má krásnou přítelkyni, luxusní byt a zajištěnou budoucnost. Jeho osobní život je však povrchní a prázdný. Obzvláště těžce to na něj dopadne poté, co jeho krásná přítelkyně Missy odmítne nápad strávit s ním vánoční svátky na Fidži a odjede domů. Když Drew projde svůj adresář, ale nikde nepochodí, navštíví v záchvatu deprese psychoterapeuta, který mu poradí, aby se jel podívat někam, kde mu to připomene šťastné vánoční vzpomínky. A tak se Drew vypraví tam, kde prožil dětství. Dům je stále stejný, dokonce na schodišti stále vrže stejný schod, ale jinak se všechno změnilo. Jeho rodina už tu nebydlí a rodina Toma Valcoa není nečekanou návštěvou, která se jim potlouká kolem domu, příliš nadšena. Drew je však posedlý myšlenkou prožít šťastné Vánoce v kruhu rodiny, a tak majitelům domu nabídne dvě stě padesát tisíc dolarů za možnost zůstat přes Vánoce s nimi jako jejich syn. Tom okamžitě obrátí a přivítá muže jako svého syna, jeho žena Christine a jejich syn Brian po krátkém váhání na hru také přistoupí. Drew chce svátky se všemi tradičními zvyky. Situace se vyhrotí, když se domů vrátí dospělá dcera Alicia, bez servítků všem řekne, co si o nich myslí, a odmítne s ostatními hru na bratra hrát. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (152)

atmen 

všechny recenze uživatele

Myslíte si, že milionáři jsou blázni? Tak v tomto filmu budeme přesvědčeni, že tomu tak skutečně je. Nereálnou taškařici vyzvedávají o třidu výše známý herci.... Ale jo, pobavil jsem se, a zase tak špatné, jak napovídá zdejší hodnocení to není...Nejvíce mě pobavily "incestní narážky", které samozřejmě nejsou až tak doslovné. Jedná se přece o americký vánoční film... ()

veere 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není tak špatné a rád se na to jednou za čas (na vánoce) podívám, boužel dnes mi to uniklo :-) Nevím jak je na tom puvodní znění, viděl jsem vždy jen dabing, a i když je to jen průměrná komedie, dá se říct že originálnost tam je, pár vtipných momentů taky a člověk se pobaví. A souhlasím s názorem hlavního hrdiny, k čertu se svátky! (mít prachy tak hned vypadnu někam do tropů, u nas sníh sice taky není, ale hlavně nenajdete na pláži haldu idiotů pobíhajících po měste a shánějících dárky - konzoušká oslava svátků) ()

Reklama

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Ach bože, co to sakra bylo? Ben Affleck je slizák a po tomhle filmu tuplovanej. Já bý tím otcem od rodiny kam se nasáčkoval, tak ho tou lopatou na sníh asi umlátím. No příležitostí jak toho otravu zlikvidovat, rozčtvrtit a narvat do mrazáku do sklepa tam bylo plno, škoda že toho nikdo nevyužil. Film s vánoční tématikou, kterej se naprosto nehodí k vanocům, super.. fakt jsem nečekala že uvidím na svátky "komedii", která mě fakt znechutí. Jedna hvězdička za sympatickou rodinku a aspoň deset záporných za toho debila. Ne, vážně jsem tohle dala jen s obtížema.. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na vánoční komedii ne zas tak tragickej výkon, jak by se mohlo zdát. Viděl jsem mnohem, mnohem horší vánoční komedie. Affleck hraje sice totálního debila, kterýho měl otec tou lopatou umlátit, ale ostatní role jsou docela v pohodě. Po letech příjemné setkání s Catherine O´Hara, které to i navzdory věku pořád sluší. ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Rodina, ve které to už nějakou dobu skřípe a která se dá dohromady díky kouzlu Vánoc, důraz na rodinné hodnoty, pár trapných vtípků, pár docela ucházející vtípků, všude zářící vánoční výzdoba, v průběhu se přidá love story, na konci nějaké to poučení a samozřejmě nemůže chybět šťastný konec. No, je to americká vánoční komedie jak vyšitá, z čehož plyne, že je to čistočistý průměr. Ale že jsou ty Vánoce, tak dám 3*. I když upřímně, je to tak na 2 a půl. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v USA v lokalitách Chicago, Glendale, Plaza Square v Orange, University High School v Los Angeles a Mammoth Mountain. (GASTON73)

Reklama

Reklama