Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ovdovělý vědec dr. Steven Mills hledá radarovými paprsky mimozemské formy života. Aniž o tom ví, jeho signály jsou zachyceny na vzdálené planetě, jejíž Rada starších se rozhodne poslat na Zemi krásnou Celestu. Mimozemšťanka má kontaktovat dr. Millse a zjistit složení jím vysílaných paprsků, které mohou planetu zachránit před hrozícím zničením. Celesta, čerpající všechny informace o pozemském životě ze své encyklopedické kabelky, potká Millse na večírku. Vědec je lepou dívkou okouzlen a rozhodne se s ní oženit. Jeho třináctiletá dcera Jessie vytuší, že její nová matka není běžnou lidskou bytostí. Celesta se přizná ke svému původu i ke svému poslání na Zemi, ale trvá na tom, že její city k Millsovi jsou opravdové. Duplikace radarového vysílání zachrání vzdálenou planetu a Celesta může zůstat na Zemi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

tron 

všechny recenze uživatele

Skvelá Kim Basingerová sa síce v 80. rokoch 20. storočia preslávila, avšak predovšetkým svojou fyzickou krásou, za čo v nasledujúcich rokoch platila vysokú daň a až v zrelom veku divákom ukázala, že na to má i ako dramatická herečka (L.A. - UTAJENÉ SKUTOČNOSTI, DVERE V PODLAHE). Romantická sci-fi komédia KRÁSNA MIMOZEMŠŤANKA rozhodne už z názvu nepatrí k filmom, ktorými by sa Basingerová (resp. hocikto) chválila. Je to nudne bizarná záležitosť s Danom Aykroydom a vesmírnym radcom, ukrytým v dámskej kabelke. No neviem... ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Lehce podprůměrná osmdesátková komedie, která příliš tlačí na pilu, aby se pokusila co nejvíc pobavit. Výsledek je bohužel opačný a tak se nám dostane spíše romantického rodinného filmu s mírným nádechem humoru, který ale tolik nepobaví a je lehce zapomenutelný (to je vlastně celý film). Hodnotit pak lze jedině půvab tehdy krásné Kim. 45% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +ještě krásná Kim Besinger, která měla zajímavé schopnosti, začínající Alyson Hannigan, efekty -strašně moc trapný, málo uvěřitelný/// No tak tohle mi moc nesedlo. Je to zajímavé a když Celesta používá svoje schopnosti a nebo je u toho ta "kabelka" je to rozhodně koukatelné. I rodinné zázemí a vztahy byly zajímavé. Ovšem už zde to bylo málo uvěřitelné a navíc když přišel brácha k TV, tak jsem se červenal a zalézal pod deku. Prostě jsem se cítil trapně. Tohle je film možná tak pro děti./// Celkem 47%/// ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Tak som si to pozrel po niekoľkých rokoch. Bol to jeden z filmov môjho detstva, tak ako množstvo ďalších komédií z osemdesiatych rokov a zo začiatku 90s. Disponuje množstvom inteligentného humoru (bozk, sex, nakupovanie ...) a je tu množstvo skvelých hercov. Každého heterosexuálneho príslušníka mužského pohlavia určite zaujme Kim Basinger. Dan Aykroyd je tiež výborný a Jon Lovitz je priam božský. Z mladých hercov tu môžeme spoznať ešte deti - Alyson "Willow" Hannigan a Setha "Ozz" Greena, ktorí si neskôr zahrali v brilantnom seriále Buffy. Krásna mimozemšťanka je klasická komédia z 80s - okrem inteligentného humoru, skvelých hercov je tu tradične skvelý soundtrack plný syntetizátorov a automatických umelých bicích. Proste tak ako to mám(e) rád(i). Krásne spomienky na krásny film, krásnu Kim a krásne časy. ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Tvůrci hlavní pointu posadili na jednoduchém principu žena versus muž. Dosadili do hlavní role, pro někoho více pro někoho méně, krásnou ženu, do role sekundanta svobodného muže, zabalili tento princip do jednoduché sci-fi zápletky a příběh složený z řady humorných scén jdoucí jedna za druhou může začít. Některé z těchto scén jsou velmi vtipné, těm kontruje s úspěchem několik situací s opačnou kvalitou. Komedie žádným výrazným způsobem nevyčnívá z nekonečné řady titulů jemu podobných a jeden z hlavních důvodu proč si ho zejména mužská populace pamatuje, je zmíněná ženská role, kterou průměrným způsobem představuje Basingerová. Filmová realizace komedie taktéž splňuje všeobecné standarty a stejně tak i nevýrazná doprovodná hudba. Takže v celkovém obraze se film pohybuje někde těsně kolem třetí hvězdičky. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v Kalifornii. Pláž, na ktorej pristane Celeste (Kim Basinger) so svojím lietajúcim tanierom, poslúžila neskôr aj pre natáčanie seriálu Beverly Hills 90210 (od r. 1990). (m.a.t.o.)
  • Kvôli účinkovaniu v tejto snímke odmietla Kim Basinger (Celeste) možnosť zahrať si vo filme Znásilnenie (1988). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama