Reklama

Reklama

Řekni to psem

  • Slovensko Povedz to psom
Trailer

Obsahy(1)

Dita (Berenika Kohoutová) místo vytouženého miminka dostane od svého přítele Filipa (Igor Orozovič) mladou border kólii, přestože nikdy žádného psa nechtěla. Navíc Ditě pejskařská komunita připadá směšná a nesnáší psí exkrementy. Celý příběh začíná tím, že do jednoho šlápne. Opravdu to znamená štěstí? (Cinemart)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

mira007 

všechny recenze uživatele

OrozovičKohoutový kopačky a psa na rozloučenou a ve stejném baráku bydlí Benoni se psem stejné rasy, ale opačného pohlaví. Dějově toť vše a zbytek je předvídatelná klišé vztahovka jakože komedie bez vtipu. Pozitivem budiž pejskařská téma a že to nepůsobí tak křečovitě jako konkurenční české výtvory. Jedna hvězda navíc za Burianovu (aka Kapitán Demo) titulní svěží pozitivní melodii, ke který něco nazpívala hlavní hrdinka. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Lábus je fajn, Medvecká taky, Kohoutová přežitelná, Benoni se dá rozdejchat, Žilková hraje to svoje Tele tele a Vagnerová  jako vždy ultrasvini. Ale dohromady je to hrozný film, hloupý a předvídatelný každým dějovým posunem. Natočeno pro hloupé lidi. Líbil se mi Roden, i když ten jeho přerod z nuly do superpodnikatele nebyl dovysvětlen. Opravdu bude někdo na proslovu před dětmi říkat že šlápl do hovna? Tak pozor u tohohle filmu, abyste z něj neměli podobný pocit. ()

Reklama

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

Asi to měl být takový pohodový, oddechový filmeček, co mile zahřeje lidskou dušičku. A je z toho... psí exkrement. Ještě, že stopáž nedolezla ani na hodinu a půl. Mám pocit, že autorský tandem (Sedláček-Obermannová) si nejvíc oddechne, když se o tomhle počinu nebude mluvit. Pokud nejste pejskaři, nepokoušejte osud. Pokud pejskaři jste, snad vás potěší aspoň to, že v tomhle spektáklu se má psí inteligence k hereckým výkonům jako Himaláje k Polabské nižině... ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Sedláček loni natočil velmi slušný thriller Promlčeno, bohužel ale také tuto veskrze průměrnou a předvídatelnou romantickou komedii. Pokud jste náhodou viděli trailer, viděli jste všechno a nic vás nepřekvapí. Na druhou stranu se tvůrci nesnížili k vulgaritám, lidské obsazení je sympatické a to psí ještě více :). Skoro 3*. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

sterilní romanťárna, která je ovšem ve srovnání s tím co u nás poslední dobou v rámci tohoto žánru vzniká vlastně docela fajn. Není to vulgární, postavy tu nejsou úplní idioti a dokonce tu není ani žádné pofidérní poselství. Prostě jen spotřební klasika se spoustou product placementu, krásnými psy a sympatickou hlavní hrdinkou. Nejsmutnější na to celém tak nakonec je zjištění, že k tomu aby si v rámci české tvorby romantických vztahovek divák řekl že je to fajn stačí opravdu hodně hodně málo....40% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (4)

  • Autorka scénáře Irena Obermannová o své inspiraci k napsání příběhu dodává: „Tenhle scénář jsem začala psát, když jsem byla totálně zoufalá a řekla jsem si, že bych potřebovala vidět nějaký milý, romantický film o lásce, kde všechno dobře dopadne. Takže na začátku toho celého byl pocit. Potřeba filmu, který pohladí. Řekni to psem ale nevidím jen jako film o pejskařích. Ostatně já sama psa nemám. V pejskařské komunitě totiž komunikují i ti, co to neumějí. Samotáři, morousové i podivíni, staří s mladými… Je to příběh o nás, co si často neumíme říct ty nejobyčejnější věci – třeba: ‚Mám tě rád.‘ V tomhle příběhu to nakonec za ty dva řeknou jejich psi.“ (rakovnik)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Prahy. (dyfur)

Reklama

Reklama