Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (101)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Dve zlomené rozvedené srdcia si k sebe postupne aj vďaka životným náhodám hľadajú cestu. Herecké obsadenie: Terezka Kostková a Tomáš Maštalír sú v podstate stávkami na istotu ale obsadenie adolescentného osadenstva sa mi tiež  páčilo a sedelo k daným charakterom. Prevedenie: Vo svojej podstate ide o tuctovú komediálnu drámu ktorých slovenská a česká produkcia chrlí kopu každý rok. Ale oceňujem jednu vec ktorá nie je samozrejmosťou. Vždy sa podobné filmy točia okolo nevery, podvádzania a ľahkej prostitúcie čo diváka ako ja unavuje. Tu je priami romantický ťah na bránu a celé to dáva zmysel a super sa na to pozerá. Jednoducho nepozeráte si čas aby ste vedeli kedy to skončí. Pocity: Zrejme ma to zastihlo v optimálnej nálade lebo sa mi to páčilo. Sympatický herci, pozitívna nálada a uveriteľná zápletka, ktorá nebola pritiahnutá za vlasy. Pôvodne som chcel dať iba lepšie 4 hviezdy ale soundtrack od Paliho Haberu to vyšperkoval na plný počet. Pridaná hodnota: Triviálna komédia s pridanou hodnotou a vynikajúcimi hercami a hudbou. 90% ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Na poměry našeho středoevropského regionu jsem byl mile překvapen. Žádné hnusné, amorální chování, žádné podvádění, jen fajn příběh o dvou lidech a jejich rodinách které se na konci spojí v jednu. I přes zapojení netradičních afrických lokací se jedná o jednoduchý příběh, který příjemně ubíhá, má sympatické herce a malebné, převážně slovenské lokace. Romantika, na kterou nebudu mít problém se v budoucnu znova s radostí podívat. ()

Reklama

ClassyBitch 

všechny recenze uživatele

Proč já se nechám ukecat ke sledování něčeho takovýho? Už bych mohla vědět, že jak v tom hraje Kostková, bude to brak. Začínám uvažovat nad tím, jestli ten brak ze všeho nedělá ona. Má vůbec nějakou jinou polohu než neurotickýho stárnoucího diblíka? Proč mám pocit, že vůbec nehraje, prostě je sama sebou a recituje texty jak zprávy ze čtecího zařízení? Maštalíř je krásnej, šarmantní, chytrej, vtipnej chlap, takže jejich vztah je tak těžko uvěřitelnej,  jako můj s Bradem Pittem. Tady ale nebyla špatně jen Tereza, tady bylo špatně všechno včetně baletky s velikostí 42, dialogů a situací tak málo pravděpodobných a blížících se reálnému životu, že se nedivím, že narůstá počet sebevražd a užívání tvrdých drog. Scénáristi těchhle hovadin nežijou rodinný a milostný životy? Vždycky to je jak z vlhkých snů nějaký báby, co třicet let žije sama jen s dvanácti kočkama. Už dost, prosím. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že z toho bude další "V létě ti řeknu, jak se mám" či další z už dlouhé řady nepovedených, zaměnitelných a zapomenutelných slovensko-českých "komedií" jako Příliš osobní známost, Šťastný nový rok 1+2, Všechno nebo nic, Láska hory přenáší, To ty nosíš smůlu, lásko atd. Odrazoval mě už ten další frázovitý název, navíc evokující oblíbenou bondovku, i obsazení Kostkové, která předtím hrála právě i v prvním zmíněném snímku. Kupodivu se tento film (NNN) povedl jako málokterý a ze zmíněných slovensko-českých koprodukcí z poslední doby jej mohu směle zařadit k jejich vrcholům jako Známí neznámí nebo Invalida. U mě 68 % a tedy hodně silné 3 hvězdy. Jenom ty názvy prosím příště "trochu" originálnější... ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

NIKDY Abych učinil zadost hygienické potřebě ospravedlnit se: Byl jsem na tom pracovně. Je zvláštní, jak málo mají konzumní rodinné filmy společného se skutečným rodinným životem. Ještě zajímavější je, že v tom, jak tyto produkty rodinný život inscenují, by asi nikdo žít doopravdy nechtěl. V plastickém simulakru srdečných altruistických bytostí, neživotných promluv, bizarně papundeklových situacích a motivů by to ani nešlo. Nikdy neříkej nikdy je mírou odtrženosti produkt vlastně docela pozoruhodný a jakýmsi zvrhlým způsobem pobavil. První hvězdička právě za ten sotva postřehnutelný, sofistikovaně surrealistický podtón, druhá za klenuté herecké přednosti Terezy Kostkové. Jsi zhulená?! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (2)

  • Film sa okrem iného natáčal aj v známom slovenskom kúpeľnom meste Piešťany. Taktiež sa natáčal v Keni. (PinkButterfl)

Reklama

Reklama