Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (132)

Blackadder 

všechny recenze uživatele

Českou verzi jednoznačně zdokonaluje přítomnost Ondřeje Sokola. Je vidět, že dlouhý konkurs byl účelný a vybrali překvapivě pohotového, vtipného a inteligentního moderátora. Pro mne asi největší překvapení. Jinak vzhledem k tomu, že jsem se sám soutěže účastnil, mohu hodnotit, že natáčení je velmi na profesionální úrovni, soutěžící vybíráni konkursem a i samotní lovci jsou opravdu jen lidé - možná více, než se zdá ve finále na obrazovce. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele

Docela fajn soutěž, vtipní lovci, je otázka, jak dlouho to dokáže Sokol komentovat, aniž by přestal být vtipný a nestal se vysloveně trapným (jako třeba Matonoha Co na to Češi), ale vadí měi dvě věci. Soutěžící jsou vesměs zajímaví a chytří lidé, ale ta Sokolova snaha, aby je lovec na závěr vždycky dohnal je zjevná. Viděl jsem i v německém provedení a tam za stejnou dobu padla polovina otázek. I s mojí chabou němčinou jsem i já většinu z nich znal a komentátor při finále směrem k lovci rozhodně tak nemlel, aby měl tento člověk možnost nebohé soutěžící dostihnout. A odnášeli si v eurech to samé co si velice zřídka odnesou naši soutěžící v korunách. Nemohu se zbavit pocitu, že podobně jako v jiných podobně koncipovaných soutěžích se otázky mění podle projevených schopností soutežících. Možná jsem paranoidní, ale to neznamená, že to tak nemůže být. Podobně jsme to měl s Milionářem. Jakmile byl někdo opravdu chytrý ve smyslu širokých znalostí z různých oborů, přišly otázky, které měl člověk problém rychle domaza dobu určenou napovědě vyhledat s pomocí googlu. Na druhou stranu, tahle soutěž stejně jako ty dvě na ČT se povedla. Nakonec Nova s vědomostními soutěžemi neměla problém nikdy... ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Tak tahle soutěž mě fakt baví. První minuta jsou jednoduché otázky ve velkém tempu. Pak přichází prazvláštní a všelijak obtížné otázky proti lovcovi a na závěr opět jednoduché otázky ve dvouminutovém zběsilém tempu. Lovci jsou všelijací. Vševěd ale podle mě porazit nejde. A Sokol je fakt vtipnej, co ten dokáže z toho minima vytěžit. [1008. hodnocení, 81. komentář, 48%] ()

Karbos 

všechny recenze uživatele

Si dělále prdel ne, je to vědomostní soutěžní pořad, je zpracován tedy poněkud okázale ale je to napínavé. Otázky jsou opravdu různorodé a dají se tam vyhrát, narozdíl od AZ, nějaké peníze a pěkně to odsejpa. Líbí se mi také pointa boje proti lovcům, kteří jsou opravdu dobří ale pořád jenom lidé... Má to aspoň nějakou přidanou hodnotu, narozdíl od hromady jiných konzumních pořadu. Není důvod tomu dát pod 3 a jelikož většina lidí si očividně při sledování připadala hloupě, páč prd věděla, tak tomu dám na truc plný počet, jděte a vzdelavejte se balíci ;) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Tohle je jediný koukatelný soutěžní pořad v ČR. A hodně tomu dává Sokol. Jeho “přestřelky” s lovci (s “Kalkulátorem” asi nejvíc) jsou přirozené a vtipné. Takže klidně dám plný počet, abych zdůraznil tu bídu pořadů ostatních. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

  • Lovkyně Dagmar „Kvízová dáma“ Jandová absolvovala Přírodovědeckou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Přezdívku „Kvízová dáma“ dostala proto, že právě kvízy jsou jejím velkým koníčkem a též druhým povolání. Spolupracuje zejména se společností Albi. Už dříve se jako soutěžící zúčastnila pořadu Nejslabší, máte padáka (od r. 2002). (Olík)

Reklama

Reklama