Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Láska se na věk nebo na místo neohlíží. Nikdy nevíme, kdy a kde nás potká. Můžeme se zamilovat ve školce, v důchodu, na ulici, v parku. Kdykoliv a kdekoliv. Josef (Boleslav Polívka) se těší, že si po odchodu do penze konečně splní svůj dávný sen a stane se pouličním klaunem. Svým šarmem okouzlí i ráznou Marušku (Eliška Balzerová), majitelku pojízdné kavárny. Jako by se ti dva hledali celý život. Ale není na osudovou lásku přece jen trochu pozdě? Navíc se k Josefovi do vily právě stěhuje jeho dcera Anička (Jana Pidrmanová) i s pětiletým Honzíkem. Domnívá se, že s chlapy definitivně skončila, ale setkání s dávnou láskou Pavlem (Matouš Ruml), ji zasáhne u srdce. K Honzíkovi do školky nastupuje nová holčička Evička. Honzík poprvé zažívá pocity spojené s láskou, úplně se v nich neorientuje a tak sbírá rady od maminky, dědečka Josefa nebo sympatického strejdy Karla (Vladimír Polívka). I toho potká ve školce láska, když se zamiluje do Honzíkovy paní učitelky Elišky (Kristína Svarinská). A aby toho sbližování nebylo málo, Karlův basset Váleček si velmi rozumí s Eliščinou bassetkou Šalinou. Láska přináší do životů našich hrdinů naději a krásu, ale i komplikace a překážky, které budou muset s úsměvem a dobrou vůlí překonat. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (161)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, ale ačkoli je to dějově dokonale předvídatelné a rovněž dost odtržené od reality, přesto mi to kupodivu dost sedlo. Snad je to tím sympatickým obsazením a pohodovou letní bezstarostností, kterou je to celé prostoupeno, a možná za to mohl i ten malý kluk, jehož repliky u mě permanentně vyvolávaly úsměv na tváři. Uvítal jsem též, že je to jen minimálně prolezlé product placementem, a celkově mě to bavilo výrazně víc, než Ženy v běhu, ačkoli ty zde mají o něco lepší hodnocení (70 % Ženy v běhu vs. 66 % Srdce na dlani). Každopádně v té bídě současné české produkce mi toto přijde jako slušný nadprůměr, který mě nijak neuráží a nenáročně celkem pobaví. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"To je poukaz na polibek z lásky." No teda po těch teatrálních čalamádách co nám poslední dobou servíruje tuzemská produkce, jsem letos už ani nedoufal v tak sice naivní ale příjemný film. Pohodový herecký casting se vyvedl. Ze všech doslova čiší lidskost a sympatie. Nenucený humor doplněný o vtipné dialogy. Má to hezký a jednoduchý příběh o lásce, která kvete v každém věku. Škoda, že je to tak moc  předvídatelné. 6/10 ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Když si po deseti minutách filmu řeknete, že tu zase bude Bolek umírat, je něco špatně. České komedie totiž zoufale postrádají dobrý nápad, a když už nějaký přijde (jako že utopenci, Váleček, vozejček ani nevěrný přítel jimi nejsou), tak zase přebývá nelogika. Tady jsme si ji vychutnali v okamžiku, kdy si Taclík bere peníze. Vladimír Polívka je sympaťák, o tom žádná, Pidrmanová  jedna z tří nejsexy CZ hereček, ale celé to prostě bylo takové ucukrkandlované až běda. Vždy funguje Balzerová, o tom žádná. Pobavil Čermák. Neseděl Ruml, ani nevím proč, normálně ho mám rád. Kretschmerová vypadá pořád stejně :-) 3 a půl* ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Romantické filmy Martina Horského mám ráda, tento mi sice nesedl, jako Ženy v Běhu nebo Bezva ženská na krku, chyběla mi ve filmu energie, ale oceňuji kultivovanost a laskavou úroveň, která dobře padne i divákům dřívějšího data narození. Ideální odpočinkový snímek, který, bohužel, rychle zmizí z paměti. Cením si, že se nepřibližuje přiblbému, primitivnímu trapáctví ve stylu Kolečka nebo Ferencové, nevyčítám předvídatelnost, k obsazení taky nemám žádné výhrady, jen tomu chyběla jiskřička. Šmrnc. Až moc uhlazené, ideálně plynoucí, ale nevadí. Lepší tři hvězdičky. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Toto bolo taká feel-good nálož, až mi z toho začínalo byť nevoľno. Všetkých šesť a pol herca prednášalo neprirodzené myšlienky a frázy, ktoré nepasovali do úst hlavne deťom. Asi si niekto v tom postcovidovom období potreboval vysnívať takýto preslnený bezkonfliktný a bezbariérový svet, ale bežný divák asi nie. –––– To, že jsem se zamiloval do chlapa, ze mě přeci nedělá horšího tátu. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Karel (Vladimír Polívka) používá vozík ORTOSERVIS AS 01. Nicméně tento vozík by vozíčkář jeho postižení asi nepoužil (je to vozík pro začátečníky). Také z podsedáku, který používá, by měl nejspíše dekubity (prosezeniny). (bandolier.wz)
  • Když Pavel (Matouš Ruml) zachraňuje Honzíka (Jenda Čadil) z bazénu a následně z něj vyleze, má vlasy od vody „učesané“ směrem dolů, v dalším záběru je má učesané na stranu a pak zase dolů. (griph)

Související novinky

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

Reklama

Reklama