Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Rozprávka, ktorú si pamätá veľa ľudí z môjho detstva aj z detstva starších generácií, lebo to bola jednoducho kultová rozprávka, ktorá bola nesmierne vtipná. Stále vyhrávajúci prešibaný zajac a jeho prenasledovateľ vlk, ktorý takmer vždy prehrá. Toto je proste nezabudnuteľný seriál pre deti so super hudbou a vydarenou animáciou. ()

janek85 

všechny recenze uživatele

Ha, tak tohle mě celkem dost pobavilo. Na rok výroby celkem slušně nakreslené. Vždy se mi zdá, že ti Rusáci kreslí pěkně veškeré své pohádky. Mají je takové pestré a barevné. Efekty na tu dobu taky ujdou. Hudba je skvělá. Celkový dojem:Moc jsem těch ruských pohádek neviděl, ale tato stála za to.85%Přístupnost:přístupný ()

Reklama

Angelino 

všechny recenze uživatele

Toma som vždy trochu ľutoval, lebo nikdy Jerrymu nič zlé v podstate neurobil. Zato Vlk je zlý až od kosi. A nie len na zajka, ale aj na všetkých okolo. Takže omnoho hlbší morálny základ a samozrejme určitá kultovosť má dávajú plnú. A ak sretnete kohokoľvek vo Vašom veku z "východného bloku" všetci ju poznajú... ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Výborný ruský, starý, kreslený seriál, ktorý pobaví, ale hlavne tích menších. Je tu kopec výborných nápadov a skvelých gagov. Trošku mi len vadí, že skoro každý diel končí nejako skoro aj keď ešte čakám nejakú srandu, ako keby súdruhom v koncoch dochádzal dych. Toma a Jerryho mám trošku radšej. 80%. ()

francis 

všechny recenze uživatele

Právě jsem koukal na prvních pět dílůl a je to opravdu paráda, žádná nostalgie není k hodnocení třeba. Je pravda, že i po tolika letech (byli jsme právě na těchhle dílech kdysi se základkou v kině!) jsem si všechny ty srandy pamatoval (jo, asi jsem to viděl i někdy potom, ale z toho kina si to fakt pamatuju). Nemá to vůbec slabý chvíle. A řek bych, že zajícovi nemoh nikdy nikdo fandit (maximálně nějaký pětiletý bejby), protože vlk je opravdickej mistr. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • V roce 1976 se postavičky vlka a zajíce objevily v reklamě na amatérské filmové kamery. (Pierre)
  • Medvídek, který přinese odměnu zajíci a vlkovi za cyklistický závod, odkazuje na maskota olympijských her v Moskvě 1980. (OJan)

Reklama

Reklama