Reklama

Reklama

Ostrov

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Richard (Jiří Langmajer) a Alice (Jana Plodková) se na exotické dovolené pohádají, protože Richard se chce nechat rozvést. Rozhodnou se, že odletí předčasně domů, ale jejich malý letoun ztroskotá na opuštěném ostrově, Richard a Alice jsou tak nuceni společně čekat na záchranu. Osamělí trosečníci se na tropickém ostrůvku musí postarat nejen o svou záchranu a přežití, ale také začít znovu spolupracovat a hledat k sobě cestu zpátky. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dvaja manželia, obaja na facku svojím správaním, po dvadsiatich rokoch už spolu nevedia existovať. Cestou domov z dovolenky s nimi jebne lietadlo. Namiesto pokusu o záchranu sa stále hádajú. Niekde po polke pobytu na ostrove sa síce hádať prestanú ,ale nebol by to český film, keby tam nespravili nejaký zvrat. Prostredie je síce fajn, ale je to jedna pláž, voda a kúsok džungle, čiže pozerať to v sychravom jesennom počasí super, no nič viac. Snáď si aspoň všetci užili natáčanie a poriadne sa vydovolenkovali. 2 z 5 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Asi to nejlepší, co mi alespoň trošku zvedlo náladu, při nudné cestě busem ze Švýcarska. Když nepočítám chlast. Tvůrci sice ukradli hlavní pointu filmu, ale i tak se jim podařilo natočit jakžtakž snesitelný film. Nejlepším na tom všem byla nádherná exotická lokace, kde se natáčelo, pár vtipných scén (hlášek) a herecké výkony obou hlavních aktérů. Jiří Langmajer i Jana Plodková patří mezi moje oblíbence ( pro ní mám i jistou slabost, protože se mi líbí i jako žena). Jejich manželské hašteření a hádky dokázaly občas pobavit, jen ten samotný závěr mi přišel docela odfláknutý. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

když vezmu v potaz jaká více či méně toxická díla u nás v posledních letech vznikají v rámci žánru romantické komedie je Ostrov vlastně naprosto v pořádku. Je tady vidět, že Havlík není úplný blázen a vztahová linka rozhádaného páru, který si k sobě na pustém ostrově opětovně hledá cestu funguje slušně i přes svojí průhlednost a předvídatelnost (včetně toho, že postavy se chovají docela rozumně a uvěřitelně). V čem Ostrov dost skřípe je ona survival linka, protože hlavní hrdinové (potom co se vyléčí ze zranění po pádu) na ostrově nijak nestrádají a i když se divák nedozví jak tam jsou dlouho, prakticky nic jim nechybí. Langmajer je navíc obdoba MacGyvera, takže je schopný vytvářet prakticky vše od různých zlepšováků až po nábytek. Nicméně o tom tenhle film není a cílová skupina pro kterou je určen to zcela jistě nijak řešit nebude...60% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný a předvídatelný film, jenž představuje mrhání talentem tvůrců a herců, mrhání času diváků a mrhání peněz všech platících. Jediné rozumné vysvětlení vzniku Ostrova může být touha celého štábu vyrazit do exotiky. Ale to si může splnit každý za své a nemusí do balit do hávu nutnosti natočit film o ničem. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Letní kino Bystrc. Vstup volný. Kvůli vedru, ne kvůli filmu jsem se zašel podívat do letního kina a vychutnat si letní atmosféru. Celý film naprosto o ničem, nechápal jsem, čemu se diváci furt smějí, já se kochal pouze exotickou přírodou. Věřím, že lépe bych si film vychutnal v pohodlí domova s vychlazeným pivkem na domácím kině s parádním zvukem. Pak bych možná hodnotil více. Zvuk dělá hodně, zde to bylo jen překřičené mono, kde mnohdy nebylo Plodkové, když křičela na Langmajera ani rozumět. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (13)

  • V závěru filmu zní píseň „Hold On“ od australské rockové kapely Jet. (sator)
  • Při natáčení v Thajsku musela být jedna členka štábu po kousnutí stonožkou scolopendra odvezena do nemocnice. (raininface)
  • Richard (Jiří Langmajer) říká: „Ponesou nás mořský proudy jako Motýlka.“ Henri „Papillon“ Charriere (Steve McQueen) prchal ve filmu Motýlek (1973) z vězeňského ostrova, ne však za pomoci mořských proudů, ale správně zvolené odlivové vlny. (sator)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama