Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesorovi Philipu Brainardovi pomáhá v domácnosti jeden z jeho četných vynálezů, živý létající robotek ženského pohlaví Weebo. Večer si má Philip brát Saru Reynoldsovou, prezidentku univerzity. Ve své roztržitosti už dvakrát na obřad zapomněl. Zamilovaná Weebo, která funguje také i jako elektronický záznamník, mu to záměrně nepřipomene, a tak Sara čeká u oltáře opět marně. Zájem o ni má Wilson Croft, Philipův kolega, který mu ukradl už několik vynálezů. Teď chce využít Sařina zklamání a chce mu přebrat nevěstu. Philip vynalezne zelenou hmotu, která ožije a má schopnost donekonečna zvyšovat vloženou energii, a dá jí jméno Flubber. Díky tomuto vynálezu se potrhlému vědci podaří vyřešit finanční problémy univerzity, odrovnat soka v lásce a posléze i získat zpět zklamanou snoubenku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

klerik

všechny recenze uživatele

Americká rodinná zábava, ťažiaca z nešikovnosti. Humor stojí na grimasách a "efektoch". Režisér nevie kedy "komediálnu" scénu ukončiť a všetko naťahuje do absurdosti. Absolútne bez emócii, ale popri tých Zamilovaných profesoroch a doktoroch, čo kecajú si zvieratami, to (ako detský film) celkom ujde... ()

Ondra111 

všechny recenze uživatele

Pro mě srdcová záležitost. Naivně infantilní filmy mi obecně vadí, ale tady je to tak krásně citlivě poddané, a všichni herci jimž vévodí Robin jsou tak sympatičtí, navíc, svou roli hraje asi fakt, že když jsem film viděl poprvé tak mi bylo asi osm let, takže si pořád dobře pamatuji mé nadšení z flubbera samotného. Ale i po těch letech, pořád se velmi dobře bavím, film je navíc invenčnější než byste mysleli, přenosná superobsáhlá video databáze poletujícího robota nápadně evokuje fenomén youtube.......Ano, ano...80% ()

Reklama

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 5,3/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 24%, Audience Score - 33% | FDb.cz - 69.8% | Zbytečná americká velká blbost s malým množstvím nových nápadů a s velkým počtem klišé. Holt takové téma jako je "šílený profesor" už je HROZNĚ ohrané a snad pokaždé z toho vyleze něco špatného (zde tomu není jinak)! Obsazení také nic moc a na konci hláška "Můžete políbit monitor." nás fakt dostala :-) 45% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Danny Elfman: 1. Main Title ,2. Beautiful Day ,3. Breakfast ,4. The Idea ,5. It's Alive ,6. Gamma Ray ,7. Mambo in the Sky ,8. Flying High ,9. Weebo Yearns ,10. The Test ,11. Mambo del Flubber ,12. Remarkable ,13. Weebo's Death ,14. Revenge ,15. Airborne ,16. End Credits ,17. Goo a Little Dance (Get Down Tonight) , ()

Melies 

všechny recenze uživatele

4 / 10 Nie je to vyslovene exkrementová záležitosť, ale film podľa tak neoriginálneho a šablónovito napísaného scenára jednoducho nemôže dostať visačku "priemerný" - roztržitého profesora už každý z nás videl na tisíce spôsobov, vynález, ktorý sa vymkne z rúk, je filmový evergreen a dobrosrdečná a večne odpúšťajúca manželka je už len vhodným gýčovým doplnkom. Ani vizuálne efekty a vôbec celé režijné poňatie nie je ničím výnimočné, čo nakoniec nad celým slabučkým dejom vynáša pomyselný ortieľ smrti - Flubber možno poteší deti od 0 do 0.5 rokov, prípadne staršie ročníky so zrakovou a sluchovou vadou, ale pre väčšinu z nás zostane len ďalším z mnohých... z mnohých podpriemerných. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Efekty boli vytvorené prevažne firmami ILM a Hammerhead Studios. (Mihail123)
  • Mená zlodejov, ktorý robia pre Hoenickera, sú Smith a Wesson, odkaz na veľkú americkú spoločnosť Smith & Wesson vyrábajúcu zbrane. (Mihail123)
  • Když Wesson (Ted Levine) nahlíží oknem do Philipovi (Robin Williams) laboratoře, dostane ránu do čela bowlingovou koulí namazaným Flabbrem. Koule se odrazí a letí nahoru. Boule na čele od koule je ale na druhé straně a měla by letět k zemi. (LuCaSh)

Reklama

Reklama