Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vyschlé studni je nalezeno tělo ženy, kterou nenáviděla celá vesnice. Podezřelých je mnoho, navíc se brzy ukáže, že lidé si vzájemně kryjí záda a nejsou ochotní s policií spolupracovat. Dana Skálová a její tým budou muset přijít na způsob, jak vesnici ke spolupráci přimět. Podaří se jim odhalit, kdo stojí za smrtí nenáviděné Zlobáby? (TV Nova)

(více)

Recenze (65)

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To bolelo. Nemusím mít v rámci standardně prosťoučké kriminálky do puntíku realistické vyšetřování, ale toto napsal člověk, co neviděl práci policie ani z vlaku. Dialogy bolí. Když se Skálová snaží být v hospodě jakože fakt drsná cajtka, tvář se mi zkřivila bolestí. Když vám je trapno za herce, kteří na tohle kývli, je něco moc špatně. Dobrá kamera v exteriérech ale nenapraví nic. Nalezení vraha bylo k pláči. To jako fakt???? Velmi špatný počin, byť herecké obsazení v první chvíli lákalo převelice..... ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Wow! Tak tam bych chtěl sloužit! Krásná moderní policejní stanice (oddělení), perfektně vybavená technikou, mají dokonce i SUV! Pár kolegů "na pohodu", samej vtípek, administrativy tam moc není (všechno se jede na důvěru), přímo před služebnou se dá zaparkovat (pecka!) a naproti je hospoda s Plzničkou. To je prostě sen! Taky šéfová je sympaťačka, kdo by si nedal v rámci stmelování kolektivu říct? Kde se můžu přihlásit?! ()

Reklama

knihovna 

všechny recenze uživatele

Pozor prozrazuji děj, i když slabý. Jednu bábu zabila místní omladina, tu druhou mladou bábu zatím nikdo, ale je otázka času kdo to udělá. Fronta se tvoří už teď. A ne tu dotyčnou angažovanou nezabila celá vesnice, tu ježibabu zabilo to, že to byla herdekbaba. Sice je to stále trestný čin, ale dost  tomu aktivistka svým stylem života pomohla. Hofmann tradičně dobrý, ten utáhne lecos, po letech jsem viděl Vašinku. Zmrzlá mě jako postava (sr...) štvala od začátku, takže to dělá dobře vzhledem k tomu, koho hraje. A za co ta hvězda? Hofmann, prostředí, léto a pivo. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke slibnému hereckému obsazení byl pro mě Odznak Vysočina zpočátku takovým menším favoritem letošních kriminálek, to jsem ale netušil, že se bude opět jednat o klasickou lacinou televizní kriminálku nevalných kvalit. Nevím čím to je, ale postavy jsou strašně nesympatické, přitom dobrou polovinu herců mám jindy docela rád, příběh je neskutečně nudný a snadno předvídatelný, celý je navíc podbarven naprosto nevhodnou hudbou, žádný zásadní zvrat se zde nekoná, tempo je těžce uspávací, logiku aby člověk pohledal. Chvílemi jsem měl dojem, jestli se náhodou nejedná o parodii, leccos by se tím vysvětlovalo. Zbytečně ztracených 45 minut života, ani nevím, za co je ta jedna hvězda, patrně za to letní počasí. Další epizody už v zájmu zachování duševního zdraví raději vynechám. 2/10. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Nalákalo mě obsazení. Hofmann, Suchánek, Zmrzlá...ale výsledek je strašlivě smutný. Režijně otřesně schématické, bez nápadu. A exteriéry Vysočiny absolutně nevyužité. Většina dílu se odehrála v hospodě, v kanceláři policie nebo někde random ve vesnici. Dialogy navíc hrozně bolí, šustí papírem a jsou až brutálně nevěrohodné. Celá vyšetřovací linka má spád asi jako dvouhodinové čumění na pochod hlemýždě. Třeba přijdou lepší díly, ale jisté je, že tvůrci s ničím osobitý asi nepřijdou. O to víc mě mrzí, že to dostal do rukou mladý režisér, zdánlivě talentovaný. O ono nic. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru první epizody zhlédlo 1,39 milionu diváků (15+). (rublik05)

Reklama

Reklama