Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cookovy ostrovy

(série)
  • USA Cook Islands
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Obsahy(1)

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (140)

O.Peta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cookovy ostrovy jsou zatím tou nejlepší reklamou na Survivor. Zásluhu na tom má skvělá kombinace výborného výběru prostředí, tak i casting hráčů. To, že jde o pestrý výběr osobností, o tom není pochyb, to je v každé řadě. Zde je ale hned několik zajímavých charakterů, které dokážou hru táhnout a uvést ji do tempa. Za všechny stačí jmenovat Yula, Johnatana, Ozzyho a když se přidá třeba blázen, jako je Cao Boi, tak je o zábavu postaráno. Další, co dělá tuto řadu o tolik lepší oproti ostatním, jsou zvraty ve hře. Bývá zvykem, že se dočkáme tak jednoho v období sloučení. Tady to ovšem neplatí a blafuje se od začátku a velké zvraty přijdou minimálně dva. Víc nemá cenu psát, po všech stránkách spokojenost (včetně vítěze) a tudíž jasných 100% ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherné prostředí Cookových ostrovů a hlavně jedna z nejsympatičtějších hráčských sebranek co jsem doposud viděl. A všemu vévodily zvraty, které vycházely jak soutěžícím, tak produkci. S napětím jsem očekával jednotlivé epizody jako málo co v poslední době. Nejoblíbenější hráči: Yul, Jonathan, Parvati ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje části této série = pokud jste sérii neviděly, tak si tento komentář prozatím nečtěte. Opět si vzpomínám na mládí, kdy jsem sledoval pořad ,,Kdo přežije,, (jen přesně nevím jakou serii z prvních sérií). Tato série byla jednoznačně jednou z nejlepších sérií vůbec. Rozdělení na etnické skupiny bylo zajímavé a nastalo zde i noho zvratů ke kterým byli hráči i řekněme tlačeni možnostmi soutěže (viz návrh dezerce). Od vzniku dvou kmenů jsem jednoznačně přál Aitu zvláště po odchodu jejich dvou členů. Od počátku jsme si nejvíce oblíbil Yula a jsem rád, že série dopadla jak dopadla. Ostatní účastníci? Billy ze sebe dělal metalistu, ale leda nás metalisty ztrapnil (Dlabal na všechno a všechny a oháněl se tím jak jeho život je metal a kdesi cosi, když skrze tuto filozofii na vše dlabe tak ať nelze do Kdo přežije), Ozzy byl v soutěžích neskutečný, Yul vynikající stratég, Jonathan byl skvělý (Měl své dny kdy byl opravdu nepříjemný, ale on vnesl do hry drama.), Candice (Pohledná, ale tupá slečinka. Žasl jsme, když vyčítala Jonathanovi jeho 2. dezerci když i ona sama zradila kmen ta měla mlčet a šoupat nohama.), Adam (Namyšlený blbeček co nic nedělal a jen laškoval s holkami víc nic a až mu teklo do bot tak začal trošku myslet hlavou.), Nate (Další namyšlenec jakmile mu někdo řekl, že má něco udělat tak už pro něj hlasoval, aby ho vykopl + ty trapné gesta v porotě...) a Parvati to je kapitola sama o sobě (Namyšlená kravka co šla do hry jen a pouze flirtovat dokud jí neteklo do bot tak neznala v táboře nic a když šáhla 1x na mačetu tak si skoro usekne prst.) další postavy nebyly moc výrazné a spíše jen tak propluly touto sérií. Celkově jsem spokojen a dávám klasické 4z5 ()

KanoJJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna s nejlepších řad. Mý největší favoriti: Parvati, Nate. Na druhou stranu prostě strašlivě nenávidim Flicku, ta je tak ta úplně nejdebilnejší kráva v celý historii soutěže snad?! .... A po shlídnutí FvF a HvV už vim že tohle je nejvíce zasloužilá řada hlavně proto, že mi dala mou největší oblíbenkyni Parvati. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! Zajímavá a hlavně zábavné série. Rozdělení lidí do skupin podle ras byl skvělý nápad, jen škoda, že to jako minule nevydrželo dlouho. Asijci Yul a Jenny mě štvali od začátku, Yul měl velké štěstí, nebýt tajné imunity a správných lidí letěl by už dávno a kromě znovu-získání Jonathana nic velkého neudělal. Naskytlo se hodně vtipných momentů, nejvtipnější bylo snad dělání ohně v duelu mezi Jenny a Sundrou, to se nedalo nesmát, jeden z nejvtipnějších momentů za celých 13 sérií. Oblíbenci: Jonathan (velký sympaťák, kterého jsem měl rád úplně od začátku), Ozzy (Jeden z nejlepších hráčů vůbec, škoda toho jednoho hlasu ve finále) a Parvati (Kráska, která uměla očarovat ostatní). Naopak jsem neměl rád - Natea, Yula, Jenny a Cao Boie. Jonathana mi bylo hodně líto, protože to slízl snad jako ještě nikdo jiný v historii ikdyž hrál jako většina před ním. 9/10 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (9)

  • Odhadem 17 z 20 účastníků této série se do soutěže nepřihlásilo, ale vybrali a kontaktaktovali je náboráři. Bylo to z důvodu dlouhodobě malého počtu zájemců o show z řad rasových menšin. (Hidan)
  • Serie se natáčela u ostrova Aitutaki v souostroví Cookových ostrovů v jižním Pacifiku. (x_silver)
  • Druhá série, ve které měli soutěžící možnost jít do druhého kmene a zároveň první série, ve které toho dva soutěžící využili. (Zix.)

Reklama

Reklama