Reklama

Reklama

Talk show bez zábran

(pořad)
  • USA The Talk
Talk-show
USA, 2010, 45 min

Účinkují:

Amanda Kloots (moderátor), Julie Chen Moonves, Sharon Osbourne, Leah Remini, Carrie Ann Inaba, Holly Robinson Peete, Sara Gilbert, Julianne Hough (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pojďte si popovídat se slavnými ženami... (oficiální text distributora)

Recenze (62)

Joye 

všechny recenze uživatele

Po prvním, druhém shlédnutí jsem to také považovala za odpad, ale pak jsem těm diskuzím přišla na chuť. Většina lidí si myslí, že tam jen 5 ženských mluví samé kraviny. Ale neuvědomí si, že po diskuzních drbech se řeší i vážné témata, kde vyjádří svůj i odborný názor. Je to asi moje ranní slabost, kdy mi ještě nefungují všechny smysl....HOLKY DO TOHO!!! ()

Formanka 

všechny recenze uživatele

Přečetla jsem si pár komentářů a nedalo mi to. Tenhle pořad není o feminismu, pokud za příklad feminismu nepokládáte právo žen veřejně a svobodně se vyjadřovat. Co mi připadá zajímavý, většinou nejsou rozhovory moderátorek, ale jejich povahy, to jak se která prezentuje, co si dovolí, jak reaguje. Vlastně takovej souboj, resp. kooperace rozdílných charakterů; pro psychologa lahůdka :) Jedna je vulgární, každýho přeřve, s inteligencí to taky neni valný, ale řekla bych, že je možná nejoblíbenější. Dvě jsou relativně seriózní (novinářky?). Sharon Osbourne, čert to vem. Ale kdo mě tam opravdu baví a paradoxně dostává nejmíň prostoru, je Sara Gilbert. Její příspěvky mají hloubku, názor, je vidět, že má načteno, přemýšlí o věcech, no jak říkám, právě tenhle typ chování a přístupu má prostoru nejmíň, což jednoznačně vypovídá o kvalitách pořadu i o cílovym publiku. Shrnuto podtrženo jako kulisu k jiný činnosti si to klidně a ráda pustim. ()

Reklama

Beagle 

všechny recenze uživatele

Koukám, že The Talk tady má docela brutální hodnocení. Já bych tak kategorická nebyla, za a si myslím, že se ani tvůrci ani moderátorky nesnaží udělat z toho feministickou agitku (ať už si pod tím výrazem představíte cokoliv), za b se to nijak nevymyká podobným daytime talkshow (taková Kelly Ripa z Live with... je totéž v bledě modrém, o The View ani nemluvím) a za c Sara Gilbert do toho vnáší docela slušnou dávku inteligence, alternativy a tak trochu i osvěty (viz třeba návštěva její snoubenky Lindy Perry). Takže ne, není to výkvět televizní kultury, ale odpad tomu nedám, natolik mi to nevadí. P.S: Komentovat obsah (byť nablblé ) konverzace ano, nazývat mederátorky rákosnicí a ohánět se menopauzou NE. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Jak už to tak bývá, některé díly byly dobré, některé ještě lepší a některé nestály za psí štěk. Ale ve směs se na to dalo koukat, objevovali se tu největší hvěždy jako Justin Bieber, Tom Selleck, Jeniffer Lopez, Jessica Alba, myslím, že trošku pozapomenutý Ted Danson nebo Patricia Richardson, známá u nás díky Kutilovi Timovi. Spoustu hvězd by jsme bez tohoto pořadu v současných pořadech, filmech, seriálech ani neviděli a je dobře, že tato talkshow šla i u nás. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Je to samozřejmě odpad! Holky se baví o tématech, jako akné, výchova dětí, pomoc africkým dětem, dietní pokrmy, manželství a vztahy apod. Jednu hvězdu ale jednoduše dát musím. Za neuvěřitelně na jedničku perfektní marketing. V pořadu dostanou všichni diváci (cca 80) nějaký ten dárek (nová kniha, poukaz na 100 dolarů či nějaké jídlo, ale třeba i elektronika atd.), mimo to vždy autorovi knihy, kterého vyzpovídají a asi tak patnáctkrát zopakují název jeho knihy s dodatkem, že je úžasná. Toto vše pak podtrhuje doslova obří studio, které je rozděleno na několik "sekcí", kam hoĺky přecházejí ppodle tématu, které probírají. Vše navíc naprosto skvěle osvětleno. Toho se u nás jednoduše asi nikdy nedočkáme. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama