Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (239)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Psa Regieho právě jeho majitel vyhodil a on se ocitl sám ve velkém městě. Naštěstí narazil na další tuláky a spolu s nimi vyráží na cestu pomsty. Vocasy na tripu jsou hodně jednoduchá komedie, která stojí a padá na drsných fórech, kreativním využívání vulgarit a hláškování. Jednoduchá blbina, ale pokud vám nevadí drsnější humor, tu hodinu a půl se u ní budete dobře bavit. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Oproti jiné parodii na dětské záležitosti, Méďovi Setha MacFarlana ještě vulgárnější. Nabízí se spousta důvodů, proč tomu nevěřit (vyjma uvedení jen s dabingem, v kinosále jsem byl sám), ale výsledek je výborně vygradovaná dnes již (bohužel) old-school jednohubka, kde sjíždění k občasné sebeúčelnosti neruší. Film s sebou nese i vznešené poselství, které byste u filmu o sprostých čoklech nečekali, ale dává perfektní smysl. Jen škoda, že IMHO se nenašlo místo pro mluvící kočky, ty ve filmu mají no lines. A i když dokážu pochopit použití Miley Cyrus, při oné scéně mě to spíš rušilo, osobně jsem tam chtěl jinou pecku. Lysohlávky jsou gold, cameo Dennise Quaida příjemné překvapení. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Nekorektním filmařům zdar, nezáživným ocasům zmar.“ Kdo v létě v parku bosou nohou vyšlápne psí hovno a začne se tomu hurónsky smát, pak se v tom ještě vyválí, pomatlá si tím ksicht a udělá si selfíčko, ten je šťastná povaha a bude se i u Vocasů smát, až se  bude za penis popadat. A komu při zahlédnutí pářících se psů začnou téct slzy smíchu (případně i sliny), ten Vocasům napálí rovnou pět. Neříkám, pár scén mělo i (psí) koule a párkrát jsem se i já od srdce zasmál. Žádné velké týrání bránice se však nekonalo, bylo to spíš rozpačité čekání na občasný vtip. OKÉNKO PSÍ POEZIE: [][] Prci, prci, prcičky... posral se pes maličký. Ve Vegas pařba, posraná dlažba. Blbý a blbější pes, do čí prdele vlez? Etc. [][] Jen klid, tyhle infantilní říkanky slouží jen jako lakmusový papírek pro vás, diváky. Kolik byste dali hvězdiček jim, tolik dáte i Vocasům. Ze dvou na tři štěky zvedám jen kvůli dívce vonící po sušenkách, psímu vypravěči s medovým hlasem a jeho pánovi Jamesovi, který tak rád zahrabával... těla obětí. Tahle trojice by si zasloužila samostatný film. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Reg je pes, kterého jeho majitel nechce tak mu pořád háže někam míček a než ho přinese odjede  domů a počítá s tím, že se nevrátí. Několikrát se mu to nepodaří až jednou to vyjde a Reg se ztratí najde si 3 kamarády  a zkoušejí život tuláků. Pak ho to omrzí a vrátí se majitelovi ukousnout ptáka jelikož ho má rád více než ho. Je to vtipné a ke konci i poučné , ale není to v tom stylu , že by to sralo , ale , že to můžou být situace ze života. Menší mínus je to, že skoro vše je v trailerech chybí zde jen útěk z psího útulku a ukousnutí toho ptáka. Jinak je tam i potitulkovka. 80 procent ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film pusobi jako recese. Zapletka je jednoducha - zly majitel zavrhne psi a ti zazivaji dobrodruzstvi. Pouziva se trikova animace. Mohlo to byt ostrejsi i kdyz u nas je film pristupny do patnacti let. Asi kvuli znasilnenemu zachradnimu trpaslikovi a zachodovemu a sexualnimu humoru (psi a panske penisy). Pobavil me pes intelektual zijici se seriovym vrahem. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Skutočné psy sú použité v 95% filmu. Zvyšok sú animatronické zvieratá. (Arsenal83)

Reklama

Reklama