Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herečka Joan se právě rozešla s přítelem. Gracie už ani nedoufá, že by se její manželství mohlo změnit k lepšímu. Tyto a další postavy však něco spojuje a není to jen štěstí, láska, bolest, smrt a naděje, o nichž tento zajímavý film vypráví. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

vinson003 

všechny recenze uživatele

Opravil jsem si názor na Angelinu, byla tu úplně jiná, než ji člověk normálně zná, aspoň pro mě teda, tři a půl až čtyři...stojí za podívání v neděli večer, nikoli v sobotu, v sobotu jenom filmy za čtyři až pět...nebo teda v pátek teda...prostě ve sváteční den určitě...ne ale na Vánoce...ani na Velikonoce...jen na den mimo pracovní dny teda...takže tak...pěkný večer přeju :) ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Od tohoto snímku jsem neočekával naprosto nic a možná hlavně díky tomu jsem byl příjemně překvapen a mile potěšen. Parádně strávených 116 minut , které neskutečně rychle utekly ( ano, 116 min píši zcela záměrně ), protože těch závěrečných 5 minut, kdy příběh do sebe " zapadl " bylo na mě opravdu už přespříliš romantických. Kdybych byl tohoto závěru ušetřen a tvůrci si ho odpustili, nebránil bych se i vyššímu hodnocení, takto i díky dobrým hereckým výkonům ( nikoliv vynikajícím ) dávám slabší 4*! ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Nic, kde ucinkuje bohyne Gillian, nemuzu hodnotit objektivne uz z podstaty veci. Takze jen poznamku...na to, kolik se zde seslo superhvezd (najdete mi podobnou koncentraci...jak toho - pro mne zcela neznamy Willard Carroll - docilil, to nechapu???) mi prisel potencial znacne nevyuzity. Skoda, skoda, skoda... Je to film plny nadhernych a citlivych zen, ale bohuzel (krome Seana) pouze prumernych a ubrecenych muzu...a to je chyba. Je to na muj vkus takove preslazene, ale urcite nevadi zhlednout...je to dobry film. Snazi se to navic o optimisticky zaver, coz je prima. :-) 3++ ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Ten název je přesný, protože skutečně můžeme sledovat různé podoby tohoto nejvzácnějšího citu. Film je natočen ve "skládačkové" formě, tedy až na závěr se nám poskládají a spojí osoby, ikdyž v průběhu se zdá, že k sobě vůbec nepatří. Tento způsob patří k mým nejoblíbenějším. Celkově je to film povedený a zajímavý. Škoda toho přeslazeného super happy endu, kdy se najednou všichni začnou mít rádi. To na věrohodnosti nepřidává. Jinak jsem byl ale spokojen a dávám 4*, ale spíš je to tak na 3 a půl. Je to však o lásce a tak půl hvězdy přidávám. Jinak jsem film viděl, bohužel s příšerným dabingem!!! ()

kyzi 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu mám smíšené pocity...na jednu stranu bylo zajímavé závěrečné spojení všech postav v jednu rodinu, na stranu druhou jsem se ale chvílemi dost nudila. Také mi vadí absurdita některých konců linií jednotlivých postav, ale na to může mít každý jiný názor. Ve finále je to příběh s +- happyendem, takže to za shlédnutí stálo. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Ryan Phillippe nepovedal filmárom, že si zafarbí vlasy na modro. Prvýkrát sa o tom dozvedeli, keď sa v deň natáčania objavil na natáčaní s vlasmi inej farby. Väčšina hercov a štábu bola zaskočená, no spisovateľovi a režisérovi Willardovi Carrollovi sa to páčilo. Zhodou okolností si Angelina Jolie v ten istý deň tiež zafarbila vlasy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno