Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bezvýznamný zlodějíček Larry Gigli (Ben Affleck) má příležitost vylepšit si jméno důležitým úkolem. Ricki (Jennifer Lopez) je ostrá gangsterka. Tihle dva se náhodou setkají při jedné zakázce, která se jim však vymkne z rukou. Budou spolupracovat? A zvládnou nečekaně velkou vzájemnou přitažlivost? (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nejpříšernější na celé téhle slátanině byla ta hudba! Ta přeřvala úplně všechno a byla tak neskutečně úděsná! Affleck ještě ušel, ale Lopez, která působila tak uměle a prkeně mě doháněla k šílenství, kor když její postava měla pořád nějaké chytré promluvy a rady do života...Nejzajímavější pro mě byla jedině scéna s Al Pacinem a tím, jak se zeptal Louise na důležitou otázku a jedině lituji a hlavně nechápu, proč si Christopher Walken zkazil svoji reputaci tím, že v tom filmu byl taky. Sice pár minut, ale byl. Byla to šílená nuda, splácaná dohromady se vším co se dalo a jen lituju, že tam byla jen jediná mrtvola...To znamená, že je škoda, že se Walken Jennifer Lopez taky na něco nezeptal ;) ()

Blazin 

všechny recenze uživatele

Film opravdu hodně špatný, z části se naplnily slova, že jde o jeden z nejhorších filmů všech dob. Nechci hodnotit kvality herců, které jsou určitě dobré, ale to co mi přišlo zdaleka nejhorší byly dialogy (hlavně Ben Affleck, i když Jennifer Lopez moc nezaostávala) a tím pádem celkově scénář. K tomu navíc délka filmu (bez pár minut dvě hodiny), to se nedalo vydržet. A ještě když jsem v tom filmu viděl mého oblíbence Al Pacina, tak jsem jen kroutil hlavou k čemu se upsal. Jednu hvězdu dávám akorát za Justina Barthu a za malou chvilku co tam byl Al Pacino. ()

Reklama

kubilov 

všechny recenze uživatele

Legendy říkají, že Gigli je jedním z vůbec nejhorších filmů, minimálně tedy v žánru romantické komedie. Je až neuvěřitelné, jak mohlo něco takhle dementního vůbec vzniknout, navíc v Hollywoodu. Ale tak ono když se napíše scénář složený jen z hory klišé a do hlavních rolí se obsadí asi nejvíce toporní herci své generace, těžko z toho vznikne něco koukatelného. Dlouhý, nudný a blbý. Z letargie mě při sledování dokázala probrat jen chvilka s Al Pacinem, jinak zlo. ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lopez si prostě ráda hraje na princeznu,a že je to kus ženský dokazuje i tento snímek,dobrý tu jsou její hlášky a všemožný citace,snímek trochu vyvodí z míry,že je udajnou lesbičkou,ačkoliv těžko říct,zda mělo být schválně průhledné že není,nebo jen špatně natočené,jinak tu jsou všechny aspekty na tradiční "lovestory",na kterou jsme už dávno zvyklí,určitě bych to neodsuzoval tak nízko,jak většina lidí tady. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsem král gaunerů, kočičko. Jsem vzor chladnokrevnosti. Lehni si mi k nohám a sbírej perly, co ze mě budou padat." Tak copak to tu máme. Jeden z nejhorších filmů všech dob? Ale kdepak. Ten film je špatnej, dementní a o ničem, ale jinak o něm nic špatnýho nemůžu napsat. Prostě story o namyšleným "bejkovi" Giglim, mazaný "krávě" Ricki a uneseným dementovi Brianovi. Dementa nechám stranou poslouchat počasí v Austrálii, ale zastavil bych se u chemie mezi nadrženým Giglim a lesbosaurem Ricki. Žádná nebyla. Ale mezi mnou a Ricki to jiskřilo celej film. Přesto mě trošku urazilo, že moji chloubu přirovnala ke slimákovi a tvrdila, že chlapi neumí lízat. Snažím se nebrat si to osobně. Je to potvora. Radši se zamyslím nad tím, jak musí být silný dveře, abych se mohl tvářit, že nejsem doma. To je ta nejdůležitější otázka, kterou snímek nabídl. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Slovo „fuck“ ve filmu zazní 124krát. (Pumiiix)
  • Láska s rizikem se řadí mezi největší kasovní propadáky hollywoodské historie. Z vložených nákladů 54 milionů amerických dolarů se studiu Columbia vrátilo na tržbách pouze 7,3 milionu. Film navíc provázely záporné reakce diváků i kritiky. Tento neúspěch otřásl hereckou kariérou Bena Afflecka a zcela zničil kariéru režiséra Martina Bresta. (peetriss)
  • Po prvním víkendu promítaní byl film stažen z kin ve Velké Británii, kvůli velice špatným ohlasům a výdělkům. (Pumiiix)

Reklama

Reklama