Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

Wysch 

všechny recenze uživatele

Naprosto ale naprosto průměrný film, který od dvou hvězdiček zachránila minimální přítomnost Kiefera Sutherlanda, který - ač se na scéně objevil jen na pár minutek, ne-li vteřinek - na sebe dokázal upoutat pozornost. Bohužel, nejen zápletka, ale i celé finále mírně naráhlé, je zbytečně utlumeno nezájmem režiséra s naivním scénářem něco udělat...a nezájmem obou hlavních postav, totiž Angie a Ethana, zahrát něco kvalitnějšího, než jen - i na své poměry - slabý průměr. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller s pomalým rozjezdem a přes jeden dva překvapivé momenty poměrně předívatelný. Totožnost vraha odhalíte během dvaceti minut, vinou okatých náznaků, kterým se nedokázal ubránit režisér ani herec. Chybí tomu pořádné napětí, které bych od takového vraha a takového pátrání čekal, Angelina je ve své roli svérázné agentky překvapivě nevýrazná až nudná (možná se měla jít učit od MacLachlanova agenta Coopera), chemie mezi ní a Hawkem je naprosto žádná. Čekal jsem víc. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Napočítal jsem sedm docela slušných herců. Jsou na tom všichni tak špatně, že musejí brát všechno, co jim někdo nabídne? Režisér se také docela snažil a k podobnému druhu filmů skvěle padnoucí hudba Philipa Glasse dobře dotváří atmosféru. Jenže scénář je dokonale nezajímavý, přestože námět sliboval solidní temný thriller. A špatný scénář už nic nezachrání. ()

st.ranger odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro až komedie. Nejprve se to zdá jako silně mysteriózní film, ale jakmile se na těch pár okamžiků objeví na scéně Kiefer Sutherland, zvrhne se to v nehoráznou blbost. Je celkem škoda, že film dokáže jednou částí velice obstojně nalákat, ale pak najednou ztratí dech a nehorázně otráví. Něco podobného jsem zažil u Loď duchů. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se Carusovy nepovedlo. Prachobyčejná kriminálka, jako ty který dávají na Nově. Jen s hvězdnějším obsazením. Příběh je jednoduchej, a navíc vrah jde odhadnout po chvilce, nýbrž film nemá zrovna moc postav, takže je hned jasný kdo je vrah, což je škoda. Herci naneštěstí ušly, Hawk hrál skvěle, Jolie už trochu hůř. Ale nejvíce mě dostalo že do hlavních rolí vepsaly Sutherlanda kterej tu hraje jen asi 4 minuty. Hudba tuším od Briana Tylera je asi největší pozitivum z celého filmu, ten chlap má rozhodně talent, a už po několikáté dokázal co umí. Každopádně se jedná o obyčejnou kriminálku, která sice nezhnusí ale ano nijak nenadchne. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Zloděj životů debutoval v Severní Americe na třetím místě s 11,5 mil. dolarů během stejného víkendu jako třeba Úsvit mtvých. (imro)
  • Předlohou k filmu byla stejnojmenná kniha britského autora Michaela Pye. Hlavní hrdinka se ale v knize jmenuje Grace Vanderholt a ne Illeana Scott jako ve filmu. (imro)

Reklama

Reklama