Reklama

Reklama

Moje velká indická svatba

  • Velká Británie Bride and Prejudice (více)
Trailer

Obsahy(1)

Gurindera Chadha, uznávaná režisérka filmu Blafuj jako Beckham, se při natáčení zdokonalené společenské komedie Jane Austenové spojila s naprosto neočekávaným partnerem: hudební a taneční podívanou Bollywoodu. Výsledkem je nový pohled na nadčasový příběh o hledání lásky - převyprávěný tak jako nikdy před tím - s drzým humorem, okázalými tanečními scénami a svéráznou romancí bombajských kasovních trháků. Stejně jako v literární předloze i Moje velká indická svatba svede dohromady dva lidi s naprosto odlišnými názory, ale tentokrát jsou také z jiného konce světa. Doslova se v komedii plné barev, humoru a emocí střetává Východ se Západem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

arkie 

všechny recenze uživatele

Film pre masochistov, ale dá sa to brať aj ako sranda. Neviem, ako to mysleli tvorcovia, ale je to "strašná" paródia na klasickú Jane Austenovú. Niektoré tanečné scény sú super, iné ohromujú svojou výpravou. Bollywood ako na dlani v anglickom znení. :) Na jedno pozretie, zvlášť ak máte nejaký dôvod k sebevražde - po tomto vás to prejde. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Film, který naplní naše smysly, pastva pro oči: krásní lidé, překrásná indická krajina, ale především: neuvěřitelné barvy! A požitek i pro sluch - nádherná indická hudba. A ty tance, bože můj! Zážitek jako jeden z mála. Nemám ráda muzikály, ale tento si čas od času pouštím opakovaně a vždycky znovu mě potěší. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem nedal filmu 100% hodnocení, ale tento film si ho určitě zaslouží. Nejenže v něm uvidíme krásnou herečku Aishwaryu Rai, krásné taneční kreace a ulyšíme skvělou taneční indickou hubu, ale hlavně budeme šokováni barvami. Přísahám, nikdy v životě jsem neviděl tolik barev, jako v tomto filmu! Opravdu nádherná pastva pro oči. Myslím, že takové syté zářivé barvy neuvidíte ani v Gay Parade a Transwesti show! Film "Moje indická svatba" je perfektní film, který Vás naladí a nabije energií! 100% DOPORUČUJI! :-) ()

dwarf 

všechny recenze uživatele

Pro mě to byla skvělá zábava. Můj první bollywoodský film v hnusném deštivém dni. Navíc celkem svěže pojatý příběh Jane Austenové, který můžu vidět vždycky. Zvedlo mi to náladu. Navíc vůně Indie. Muzikálově to bylo milé. Hlavně první polovina, která se točila kolem svatebních oslav byla povedená. Některé scény pro Evropana trochu přeslazené, ale když se to bere jako žánr, tak fajn. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (21)

  • Bollywoodská verze románu Jane Austenové Pýcha a předsudek. (HappySmile)
  • Mellan Mitchell (Bijili) měl ve filmu jednu větu ve scéně v kuchyni, kde se baví Lalita a Johnny, ale nakonec byla z filmu vystřižena. (HappySmile)

Reklama

Reklama