Reklama

Reklama

Strašidelný dům

  • USA The Haunted Mansion (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jim Evers je mimořádně úspěšný realitní agent. Mnohem méně už se mu však daří jako otci a manželovi. Kvůli obchodu zmešká rodinnou oslavu, což se snaží napravit slibem, že si celá rodina někam vyrazí na víkend. Jenže i výlet nakonec získá punc pracovní cesty. Tajemný hlas totiž telefonicky požádá Jimovu manželku Sáru, aby se ujala prodeje kdysi honosného domu aristokrata Eduarda Graceye. V domě je uvítá komorník Ramsley. Kvůli rozbouřené řece zde musí všichni strávit noc. Zatímco zvědavý Jim objeví tajnou chodbu, jeho děti zavede podivná dýmová koule k obrazu krásné Elizabeth, která kdysi v domě zemřela. Věštkyně, jejíž obraz se zjeví ve skleněné kouli, nabádá Jima, aby zachránil rodinu. Varuje ho, že všichni v domě jsou ve skutečnosti duchové. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (237)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Celkem mě překvapuje takhle nízké hodnocení, vždyť je to parádní rodinnej film :-) No holt co člověk to názor, takže za mě osobně spokojenost a některé hlášky se Eddiemu fakt povedly. Říct tlející mrtvole, co právě vylezla z rakve - Klídek mladej, běž si lehnout...no tak to už jsem se musel smát nahlas. ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Toto fakt nie. Čakal som jednoduchú zábavu, dostal som zložitú nudu. Zo začiatku to začínalo celkom sľubne, ale neskôr začal byť príbeh až moc chaotický so všemožnými strašidlami, ktoré sa stále objavujú na obrazovke, jedno cez druhé, až ich prestanete vnímať a to vo filme s takýmto námetom (z ktorého určite mohli vyťažiť viac) proste nefunguje. Aspoň mierne to zachraňoval Eddie Murphy so svojou celkom sympatickou rodinkou. 3/10  ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Máte velmi krásné děti, paní Eversová !!" - "Jsou v tom i moje chromozomy.." ;) Byl si docela dost jistej Edda, že ?! ;) Ostatně se svým egem měl vždycky jisté potíže.. Ačkoli Oslík Murphy, jakkoli nemá co hrát, rozhodně není ani zdaleka tím, co činí tyhle Minkoffovy Piráty z Karibiku tak slabými.. Jakkoli se to zdejší většina snaží ostatním namluvit.. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Od začátku jsem měl takový podivný pocit, že už jsem to asi viděl a ono jo. Pár minut po titulcích už totiž nebudete vědět o čem to bylo. Jednak proto, že to je o ničem :-) a poté proto, že Eddie Murphy tu není ten nezapomenutelný týpek, jak si ho pamatujeme z jiných filmů, ale jen uťáplý podpantoflák, kterému uvěřite možná to, že chce po dětech, aby zavíraly dveře auta pomalu - aby se nerozbily... (ty dveře samozřejmě) ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Na detsky a rodinny film to jeste ujde, dala bych dve, kvuli tomu prehrslu radoby vtipnych scenek, ale tak trochu me ukecal ten malickatej synek s hlaskou "tati, vidim mrtvy lidi!!" :D A ne ze by mi vadilo prehravani Murphyho, jasne ze nebyl nic extra, ale nejhorsi ze vseho bylo to pateticky finale - plus ponauceni pro deti, kdyz budete zlobit, pujdete do pekla, bububu. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • 4 zpívající hlavy nazpívala kapela jménem 4tet. (Shr1nK)
  • Tvorcom vizuálnych efektov vo filme Strašidelný zámok je šesťnásobný držiteľ Oscara Rick Baker. Samotný zámoček je jednou z najdrahších a najdokonalejších filmových dekorácií, aké kedy boli postavené. (ash99)

Související novinky

Del Toro a Cameron zešíleli

Del Toro a Cameron zešíleli

30.07.2010

A studio Universal s nimi. Horor s přístupností R (hodně krve a hnusných monster) a rozpočtem kolem 130 miliónů dolarů? Ale ano. Pokud režíruje Guillermo del Toro a produkuje James Cameron, nemusely… (více)

Del Torovi straší... v baráku

Del Torovi straší... v baráku

23.07.2010

Právě probíhající Comic Con v San Diegu chrlí exkluzivní informace o nových projektech. Některé jsou docela překvapivé. Třeba Guillermo del Toro konečně oznámil, na co se vrhne po svém smutném… (více)

Reklama

Reklama