Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin, Sam a Rob mají zvláštní zábavu: připravují dokonalé loupeže, aniž by je uskutečňovali. Jenže jejich hříčka se jednoho dne pokazí: poslední projekt krádeže byl ukraden. Přichází k nim tajemný muž, který chce, aby pro něj vypracovali neprůstřelný loupežný plán, jinak předá jejich plány policii... Kdo koho přelstí v napínavém souboji důvtipu? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (82)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Působivé čtení. Odvážné, ale dokonalé plány. Moc se mi líbil ten, kde plánujete ukrást Stanley Cup." A mně se zase moc líbil nápad na zabití volnýho času - plánovat dokonalý krádeže. To by mě bavilo. Jenže má to háček - nejsem silnej v permutacích, při hodinách fyziky jsem spal a v chemický laboratoři mi explodovalo i to, co explodovat nemohlo. Když o tom tak přemýšlím, tak asi plánovat krádeže nebudu. Radši si pustím nějakej film. Tenhle má celkem originální nápad, pár povedenejch vtípků a poněkud nenápaditej konec. Ale je to kanadskej film, takže se ani jinej konec nedal očekávat. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Reynoldse mam rád je to přijemný herec je snim sranda a v akčních filmech a scénách se taky neztratí :) Tenhle film má spousty vzdálených sestřenic a bratranců jako dennyho partáky, loupež po italsku a jiné ale musí se nechat, že nápad je dobrý. Film odsejpá jak má, zápletka je dobrá a rozuzlení plánu a jak to bylo taky neni špatné. Příjemná oddychovka na tu hodku a půl. :) ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Klasický lehce nadprůměrný heist, kterých jsou mraky (Dannyho parťáci, Loupež po italsku), s klasickým vysvětlením na konci. O Davidu Suchetovi je známo, že má pronikavý charakterní pohled vhodný i na záporáka (Boeing 747 v ohrožení), takže ani tady nezklamal. David Hewlett, kterého znám ze Stargate Atlantis, byl jen malým bonbónkem, opět v roli nějakého hňupa. ()

Arius 

všechny recenze uživatele

Povedal by som že taký slabý odvar toho čo sme už v tomto žánri mali možnosť vidieť. Klišé pred ktoré postavili tvorcovia záves a snažili sa diváka zavádzať, ale plytký a predvídatelný dej napokon vyústil presne tak ako ste predpokladali. Kladný hrdinovia previezli záporaka, otázka už bole len ako to urobia a keďže jej bolo venované naozaj minimum času mohli ste sa nad tou absurdnosťou iba pousmiať. Suchet hral v tréningovom tempe a prisbôsobil sa zvyšku osadenstva. Pokrivkávajúce tri hviezdy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ten fígeľ, ako napáliť ešte väčšieho zlodeja ako som ja sám, bol celkom fajn. A potešilo aj účinkovanie Davida Sucheta, ktorý ukázal, že mu ani záporná rola nie je cudzia, aj keď zase na druhú stranu v postave Hercula Poirota ho mám predsa len najradšej. No ale tá nosná kostra krimi príbehu... nič moc, poväčšine iba nudné plánovanie. Slabší priemer. 55/100 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kanadském Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama