Reklama

Reklama

Lego Masters

(pořad)
  • Slovensko Lego Masters

VOD (1)

Obsahy(1)

Začíná nová zábavná show pro celou rodinu! Vstupte společně s námi do světa, ve kterém fantazie ožívá pomocí kostiček LEGA. Šest nejlepších dvojic mezi staviteli LEGA z celého Česka a Slovenska se utká ve stavitelském souboji o titul LEGO Masters a pohádkovou výhru půl milionu korun! Hlavním porotcem soutěže je jediný Čechoslovák mezi designéry LEGO stavebnic, který působí v dánské centrále LEGA, Milan Reindl. Moderují Evelyn a Matouš Ruml... (TV Nova)

(více)

Recenze (40)

AlfaNumerO odpad!

všechny recenze uživatele

Vynechme, že je lego můj veliký koníček od útlého dětství. Forma pořadu, pokud by šlo jenom o stavění, by snad šla přežít. Ale proč je kurva hodnoceno na základě toho, jak se lego na konci rozbije ve zpomaleném záběru? Kdo tohle vymyslel? Duo moderátorů nebudu nějak extra komentovat, postačí: jen hrůza děs běs, afekt - československá klasika současné televizní produkce. Rád bych se podíval na další díl, ale... 18% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nechci se spálit jako u nedávné česko-slovenské verze Survivora, ve kterou jsem po prvním díle dost věřil, aby výsledek v důsledku absurdně špatného střihu a struktury prezentace naprosto selhal. I tady platí, že místo hodiny a půl by premiérový díl mohl mít hodinu. Určitá neotesanost, zmatenost a nervozita ale mají své kouzlo. Máme tu kulisy MasterChefa, ve kterých jsme zvyklí sledovat hysterické a uměle hnané emoce, jak tu parta lidí staví z LEGA vesmírné lodě a moderátoři (kteří působí, že se mimo kameru nenávidí - což nemyslím, že tak je, jde jen o dojem) z nich marně ždímou "hlášky", zatímco oni jsou ve svém kostičkovém světě. Je to svojí neutuchající normalitou kouzelné, protože "normálním lidem" se reality TV obvykle obloukem vyhýbá. Pokud další epizody budou mít lepší dramaturgii než Survivor, budu u toho! ()

Reklama

hippiesak odpad!

všechny recenze uživatele

To je ale odpad... Dlouho jsem nic nenapsal, ale musím. Ta afektovaná Slovena má nějaké mentální postižení? Vypadá, že se prožrala soutěží o jídle, ale OK. Její věc. Ale poslouchat ji, to ne. Jdu blejt velebnosti. Náhodou jsem přepl. Katastrofa. Ten Čech taky nic moc no... Doufám, že toto nepouštíte dětem. Co to bylo? Nova? Prima? Nevím. Budu to muset smazat z TV guidu, ať se mi příště nestane podobný shock. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Mínus hviezda za moderátorov a mínus 3 hviezdy za Čekovského. Ale to by som bol fakt pokrytec keby kvôli nim sprdnem túto fakt výbornú show. Je to originálne, kreatívne a hlavne niečo nové. Tú jednu hviezdu ale predsa musím strhnúť, zato ničenie modelov. Myslím, že pre súťažiacich by to bola pekná pamiatka vziať si svoj model domov. Ale zrejme chceli ušetriť za nové kocky, i keď ich následné triedenie je asi horšie. ()

inmax 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle dávám průměr. Co mi vadí: afektovaná moderátorka a že víc času věnovali destrukci Lega než prezentaci hotových staveb. Což úplně nechápu, koho napadlo stavby ničit. Myslím, že tohle je každého legaře noční můra, což i jeden soutěžící přiznal, že tam víceméně ok ale doma by určitě nic takovýho nestrpěl. Jinak stavby super, je vidět, že soutěžící tam nejsou omylem, že jsou to srdcaři. UPDATE.Po finále dávám o hvězdu víc. Nebylo to až tak špatny. Dvojici, která vyhrála, jsem fandil od prvního kola, měli fakt krásné výtvory a jsou to sympaťáci. Jinak Tomáš Klus má u mě body k dobru za ten autentický zájem o stavby. Na rozdíl od ostatních porotců jsem mu to věřil. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Ač se jedná o českou/slovenskou show, natáčelo se v polském studiu. (Cardo)

Reklama

Reklama