Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Dlouhé roky byli spolu, ale pak se jeho přítel znenadání odstěhoval. A tak musí newyorský realitní makléř po čtyřicítce začít od nuly a znovu se vrátit k randění. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Sex ve městě pro gaye přičemž Neil Patrick Harris je Carrie i Charlotta dohromady a nejspíš konečně hraje tak trochu sám sebe.Homofobům tahle série moc radosti neudělá, ale jinak je lepší než všechny Sexy ve městě.Humor je fajn,emoční stránka po všech těch propadech taky zafunguje a obsazení je taky příjemné.Čtyři tomu zatím dát nechci, ale na druhou řadu se kouknu rád…65% ()

Cuzan 

všechny recenze uživatele

Takové trochu vykradené... Kousek rakoviny pro kámoše hlavního hrdiny, jako v Sexu ve městě, bohatá panička, která je trochu mimo a trochu zábavná, ale na Karren z Willa a Grace stejně nemá... Barney,kterej je najednou gay a chce mít partnera, ale herecky je to pořád stejné... A pak všechna ta klišé o gayích... Nevadilo by mi, kdyby to bylo trochu odvážnější. ()

Reklama

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Z vlastní zkušenosti nedoporučuju tuhle gay verzi "Sexu ve městě" sledovat čerstvě po rozchodu ... 😁 Celkově by to byl super seriál, teda kdyby to tempo z druhý půlky bylo i na začátku. Ale jelikož jsem se v tý občasný trapnosti hlavního hrdiny často viděl, tak za kompletních 8 dílů si to 3* zaslouží (s náběhem na 4). ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

První polovina je o dost horší než ta druhá. Ve druhé půlce se to krásně vyhoupne nahoru, je to více vtipné a rychleji to utíká. Celkově je to ale spíš takový průměrný komediální seriál, o kterém nejsem přesvědčená, že by mohl být velmi úspěšný, ale uvidíme. Nicméně finální díl byl za mě nejlepší a krásně si otevřel možnost pro další sérii, na kterou jsem díky tomu zvědavá. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Rychlý, jasný, svižný, vtipný :) Bavilo mě to od začátku do konce a viděla jsem to na jeden zátah. Líbí se mi dvojice Harris/Campbell-Martin a jejich podání newyorského života. Gay Harden je skvělou postavičkou, která velmi "příjemně" oživí každý díl :) Kupodivu se těším na další sérii :) Tak sem s ní :) ()

Galerie (257)

Reklama

Reklama