Reklama

Reklama

Princezna

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve filmu Princezna se krásná, mladá a odhodlaná královská dcera odmítne provdat za krutého sociopata, s nímž je zasnoubená. Unesou ji a zavřou v odlehlé věži otcova hradu. Její zhrzený, pomstychtivý nápadník se chystá zmocnit trůnu, a tak musí princezna ochránit svou rodinu a zachránit království, ať to stojí, co to stojí. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (177)

psychoJoa 

všechny recenze uživatele

Je to teda akční nálož, dokonce plná dost nápaditých scén a komediálních prvků, ale právě proto s tím mám nakonec problém. A to ten, že to teda mohlo být sakra lepší, když už si s tím dali tu práci a hektolitry (místy asi CGI) krve. Je to supr podívaná, během které stačí využívat asi jen 10% mozkové kapacity. Ale mohlo to být fakt dobrý akční fantasy, kdyby se někdo trošičku víc zamyslel nad tou dějovou linkou. Nu což… promarněný potenciál není u Netflixu nic nového, ale aspoň to byl relax! ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Z Joey King se stává schopná herečka a moc pěkně se na ní kouká, hýbat se umí o tom žádná. Role princezny jí sedla. Jedná se o naprosté béčko, kterých před dvaceti lety bylo mraky. Slabý odvar The Raidu, ale o to nejde, prostě tady jde o zábavu a akci a to se daří. Je to fajn akční brutalitka z doby králů a princezen. Všechny postavy jsou o ničem, ale o to tu přeci nejde. Gró je plněno na výbornou a tím je akce, příběh a zápletka jsou stejně idiotské jako u 96 hodin či Johnu Wickovi, ale tam taky o příběh nejde. Já se docela bavil, ale o nic víc než o čirý průměr se zde nedá bavit. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prekvapive hodne zabavna blbost. Podle ukazek jsem cekal komedii a i kdyz princezna hodi par hlasek, nakonec to je sice jednoduchy, ale vlastne docela drsny fantasy. Nejde tu o nic jinyho, nez ze se musi prosekat z horniho patra do spodku veze a postupne se ji do cesty postavi tak nejak cela armada. Samozrejme je to silne pritazeny za vlasy a clovek se proste nesmi rejpat v detailech, ale je tu spousta napaditejch souboju a vse je radne krvavy, takze je to vlastne jizda od zacatku do konce. Navic Joey King je sympaticka a Cooper je jako zaporak super. Takze za me naprosta spokojenost, super oddechovka. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Příběh vůbec nezaujal, takže jsem pokračoval v koukání jenom na jatka, které přece jenom mohly bejt mnohem víc gore, takže jsem víceméně zklamanej. Jedná se o jeden z mála snímků, kde opravdu všichni muži stojí za hovno (nemluvě o králi, kterej se radši krčí někde pod stolem). Le-Van-Kiet se některými záběry a choreografií snaží hodně podobat Timu Tjahjantovi, ale jeho kopírka funguje spíše jenom na půl plynu. Přesto film funguje jako bezduchá akční přímočará jednohubka, která hodně věcí postrádá, ale zároveň pobaví a nenudí. V příštím snímku budou fightit gendeři a předělavci, vsadím na to boty. Za mě čistej průměr. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Bez pár týdnů, je to přesně rok co jsem napsal poslední koment. Musím říct, že až na výjimky jsem si celkově dal od filmů a seriálů pauzu. A Čekal jsem jestli nějaký ve mě zase zažehne chuť se z dojmů vypsat. A podařilo se to až jedné milé princezně, spící ve věži. Když zabrousím hned pod sebou na koment LACIKEho, hned vidím, že nejsem jediný, koho napadlo přirovnání k videohře. A přesně tak jsem si připadal i já. We are going to fight!!  Konečně snímek který si na nic nehraje. Od začátku si sám ze sebe utahuje, ví, že celé je to hloupé a ani na vteřinu se nehodlá brát vážně. I ty výcvikové pasáže, jsou nesené v dokonalém satiristickém duchu. A já ten krvavý nášup žeru. 90 procent za to, že se tvůrcům podařilo, stvořit přesně co chtěli. A já říkám: Finish him!!! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení započalo v srpnu 2021 a skončilo v září téhož roku a probíhalo v bulharském městě Sofia. Rozpočet pak činil zhruba 26 milionů amerických dolarů. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama