Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ty vole holky, co tady blbnete s veleromantikou ještě ke všemu s realistickou. Jako náhodně se opakovaně potkávat to je fakt reálná jak fialová kráva a taky říkat romantika tomu že si s někým omylem prohodím knížky a pak ho oprcám i když mám partnerku a z druhé strany zase partnera, to je dvojí metr, ja bych u vás hajzl a Bobby je romantik to mě trošku znervozňuje. Samozřejmě Bobby a Meryl to zahráli mistrovsky já si jejich herecký projevy opravdu užíval, jsou dobří to jo, jen bych to zase tak neprožíval s tou užasnou romantikou. ()

jatamansi 

všechny recenze uživatele

Pro mne vražedná (v nejlepším slova smyslu) kombinace Streep a de Nira, i když na Lovce jelenů to jasně nemá. Ale přiměřeně romantický příběh lidí středního věku se moc často nenatáčí a také se tak nepovede jako tohle. A zdařile jim sekunduje Harvey Keitel, takže je na co se dívat. Skvělá je scéna, kdy si Meryl vybírá šaty a hází je na postel a neví, co si vybrat. Ale tu ocení jen ženská! Tohle chlap nikdy nepochopí, pánové prominou. Zajímavé jsou opět dva dabingy. Jednou ji dabovala Dana Syslová a moc mi to neznělo, přece jen Adamovská je zažitější (s již zmiňovanou výjimkou ve Vzpomínkách na Afriku). ()

Reklama

LaRhette 

všechny recenze uživatele

Takový ten typ filmu, který když si pustíte na Vánoce, snad k němu ani nemůžete přistupovat kriticky. Působí zpětně melancholicky už jen obsazením relativně mladé Streep a De Nira, zbytek je dílem příběhu postaveného na náhodách, vlastně takových malých (nejen) vánočních kouzlech. Na příběhu se mi líbí, že narozdíl od běžných amerických romantických komedií neukazuje lásku zakončenou happyendem pro všechny, ale lásku jako hybnou sílu, která za sebou zanechává občas i ruiny opuštěných rodin. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Příjemné romantické drama, které zaujme především poměrně realistickou zápletkou a civilním pojetím. Zamilovat se mohou i zadaní, přičemž je pravděpodobné, že se jedná o jedince, kterým to v jejich vztazích zrovna dvakrát neklape. Podstatné jsou ovšem priority a ty takové lásce příliš nenahrávají. Pozvolna plynoucí příběh, výborní herci - Meryl je opět výborná - a velmi příjemná atmosféra. Moc a moc dobré! 8/10! ()

insurgentes odpad!

všechny recenze uživatele

Hned v prvních scénách se na mě sesypal nejodpornější americký bordel a brak: vánoce v New Yorku, hnusně nabubřelé obrovské koule, americký vlajky, a merry christmas za každou replikou. (Vánoce se bohužel ve filmu opakují ještě jednou, ale to už jsem byl tak zrezignovaný, že to jen o málo prohloubilo můj úžas nad touhle sračkou). Do toho ta Meryl Strýpová. Tak, vpodstatě jsem si na tomhle filmu s ní ujasnil svůj naprosto ryzí a dokonalý předobraz ženské ošklivosti a antiidolu: Ksicht jak kdyby se narodila původně jako potrat, zválenej, kostrbatej, hlavu velkou jak pátrací balón. Hubu křivou, pravý koutek jde nahoru, levý dolu. Postava, chůze taky tragická, marně jsem si lámal hlavu, jaké nesympatické zvíře připomíná. Asi nějakou africkou lamu s kostnatýma nohama a vystouplýma kloubama. Ta paní nemá nic, co je na ženách tak nějak pěkné: ani rty, ani oči, dokonce ani řasy!. Navíc má nepříjemnej a protivnej hlas. Kdyby aspoň dali k Nirovi protějšek, že by člověk při troše dobrý vůle mohl pochopit, proč kvůli ní rozbil svou rodinu, vcelku pohodový vzath se dvěma dětmi, ale tohle... Intelektuální poselství tohoto filmu tedy čisté mínus, estetické čisté mínus, ani Niro tentokrát nenahonil ani půl bodu. ...Jo a, jedna z nejodpornějších filmových hudbiček, co ty kreténi americký vyblili. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Několik týdnů nočního natáčení bylo stráveno ve stanici metra Grand Central Station v New Yorku. Štáb mohl natáčet pouze po dobu 7 hodin mezi špičkami provozu metra. (jezurka42)
  • Snímek odmítly studia Warner Brothers i 20th Century Fox. Nakonec práva na poslední chvíli koupilo Paramount Pictures. (jezurka42)
  • Linka vlaku, na které se odehrává několik důležitých pasáží filmu, se od dob natáčení přejmenovala z North Commuter Railroad na Metro North Railroad. (Krouťák)

Reklama

Reklama