Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (276)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď si odmyslíme pomerne klišovitý scenár, ktorý je už na prvý pohľad typická schéma, tak to bolo celkom vydarené. Celý film však ťahá výrazne vpred najmä ústredná dvojica Maddie a Percy. Tieto postavy nemali chybu, a aj po dialógovej stránke to bola jedna veľká paráda. Po dlhej dobe som sa na nejakej americkej romantickej komédii aj z chuti zasmial. Áno, dejovo to bolo predvídateľné, no napriek tomu to všetok ten dôvtip, sarkazmus a irónia ťahali nad hranice priemerných žánroviek tohto typu. Jennifer Lawrence zahrala dračicu Maddie výborne. 4* ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Nic ve zlém má místy hodně silný indie vibe, než punc drahé hollywoodské produkce. Není to tak třeskutě vtipná nebo hrubozrná komedie, jak jí prodává trailer. Namísto toho je to citlivě natočená coming-of-age story nejenom pro Percyho, ale taky pro Maddie. Z letošní nabídky určitě to lepší, co se vylouplo. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Film od kterého jsem si zamiloval Jennifer. Jasně, vždycky to byla moderní Mystique a buchta z Hunger Games. Ale nikdy jsem si k ní nenašel cestu. A tohle tenhle film změnil. Jennifer má talent a umí fantasticky měnit herecký charakter jako chameleon. Na tenhle film jsem se vlastně těšil od traileru a díkybohu patří k těm mála, kdy trailer nelže a opravdu jsem se bavil. Po dlouhé době konečně vtipná americká komedie, která si nebere servítky, ale zároveň nikdy nespadne do patosu nebo trapnosti. Naopak. Výtečně napsaný scénář a vtipy. Navíc na mě fungovala skvěle i ta romantická linka skrze příběh. Opravdu jsem se bavil. Asi největší překvapení loňského roku. (85 %) ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl Jennifer nahou, přišlo mírné zklamání. Ta bohyně není tak úplně bohyně. Spíš je to bobr převlečený za bohyni. No jasně nevěřím, že v reálu tak má takový porost, ale ani prsa najsou tak dokonalé, jak by člověk čekal. Jo a k filmu, až na píseň v restauraci celkem průměrný snímek, který ale nad míru pobavil, takže musím hodnit kladně. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Fajn lehce klišé nakopávající romantická blbina s celkem neokoukanou zápletkou a Jennifer Lawrence, kterou jsem měl vždy v oblibě. Jinak se nejedná o nic převratného a občas i lehce nešikovného, co se vztahů mezi postavami týče. To je za mě největší problém celého filmu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Niektorí komentátori obvinili film zo sexizmu a sexualizácie mládeže. V magazíne Bust napísali: "Nájdite si chvíľku na zamyslenie sa nad tým, či by sa tento film nakrútil, ak by boli pohlavia obrátené. Viete si predstaviť, že natočíte film, v ktorom by 32-ročný muž nútil 19-ročnú ženu k sexu, ktorý nechce mať? Nikto by ten film nenakrútil. Ale keď manipuláciu robí dospelá žena, je to prezentované ako vtipné a zvláštne." (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo koncom septembra 2022 v rôznych lokalitách okresu Nassau v New Yorku, ako sú Hempstead, Point Lookout, Lawrence a Uniondale. Skončilo sa v novembri 2022. (Arsenal83)
  • Zatímco jeho postava měla jet studovat na Princeton, Andrew Barth Feldman (Percy) odložil studium na Harvardu, aby si mohl zahrát v tomto filmu. (honzikk)

Reklama

Reklama