Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokud jste chudí a jinak než svou prací nebo šikovností peníze nezískáte, zkusíte všechno, co penězi i jen zavání. Darryl Whitherspoon, nadaný student ekonomie, je ten případ. Žije pouze s matkou a bratrem, a když se dozví, se bude testovat super lék, který zdokonalí pocity a smysly, nezaváhá ani na minutu. Darryl začíná lépe vidět, slyšet i cítit ale nikdo ho neupozornil na vedlejší účinky super léku. Ty se začnou projevovat v nejnevhodnější chvíli a Darrylův život tak nabírá komické obrátky... (Intersonic)

(více)

Recenze (47)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Opravdu dobrá černošská komedie, která překvapivě málo využívá fekální humor k vyvolání úsměvné situace, což je o to překvapivější, vzhledem k hlavnímu představiteli. Vzhledem k bláznivému ději je též překvapivě umírněná, což je škoda. Ohromně však potěší vtipné vedlejší postavy, a krom celkově úsměvného naladění filmu taky pár opravdu neskutečných scén. Vzato kol a kolem 70 %. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Darryl srandovně běhá, Darryl se srandovně kroutí, Darryl se srandovně píchá do zadku, Darryl se srandovně schovává před puky, Darryl se srandovně drží za nos a za uši, Darryl ... ale to je jedno. Chudák Wayans se zkrátka snažil být směšný v každém filmovém okénku, ale ke mně se dostal jen nános trapnosti. Z lítosti mu ty dvě hvězdy dám, protože jeho snaha mne rozesmát byla očividná, avšak očekávaný efekt nepřinesla. Osud ke mně však čas od času bývá spravedlivý, takže doufám v to, že zanedlouho se do sytosti zasměju u nějakého nepovedeného hororu. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Čakal som málo, no dostal som slušnú porciu zábavy a srandy. Mať superzmysly ešte nemusí nutne znamenať aj výhru.... Väčšina vtipu sa točí okolo hlavnej postavy v podaní skvelého Marlona Wayansa, ktorého gagy a opičky by ma dokázali zabávať hoci aj celý deň - je to proste komik ako sa patrí. Divák si tu užije kopec bláznivých situácií a sem-tam aj nejakú hlášku. Svoj účel to splnilo až nadmieru dobre. 75/100 ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Odstrašující komedie. Tak nesympaticky zahráný výkon v podání hlavního ,,hrdiny" mě několikrát donutil přemýšlet, jestli má smysl na tento film koukat. Naprosto příšerná a rádoby vtipná mimika obličeje (zjednodušeně ksichty) byla fakt hrozná. Asi to mělo splnit účel vtipnosti, ale takto byl splněn účel trapnosti. Zbytečná komedie, kterou od Odpadu! zachraňuje 3-5 vtipných scén. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie, kde mi černošský humor docela sednul. Děj těží zejména z nápadité zápletky s nadpřírozenými schopnosti po požití tajného léku a dá se říci, že z ní vychází drtivá část komických situací. Film nejenže pobaví svým jednoduchým příběhem, ale také několika dobře ztvárněnými postavami, kde za všechny musím alespoň zmínit piercingového Tima. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Keď hrá Derril (Marlon Wayans) svoj prvý hokejový zápas, komentátor povie, že vychytal nulu, no na výsledkovej tabuli svieti stav 4:1. (Lukoh)

Reklama

Reklama