Reklama

Reklama

Angličanka

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Cesty Eliho Whippa, vysloužilého zvěda a člena kmene Pawnee, se zkříží s Angličankou Cornelií Lockeovou, která se chce pomstít muži, jenž je podle ní zodpovědný za smrt jejího dítěte. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (115)

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Američtí pionýři jako banda vrahů a násilníků, že by i apokrajina Mad Maxe bledla strachem, a poučení, že nejlepším sportem pro anglickou lady je lukostřelba...Až absurdní hybrid silných scén, které ale ne vždy dávají dobový i logický smysl a dějí se jen ze scénáristické zlovůle a nikoliv reálného směřování charakterů. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Jak pokrevní bratr se sestrou dobyli divoký Západ. O genderové otázce a bílý zlých a hodných rudých se vyjadřovat nebudu. Raději napíšu, že Emilka je stále krásná, že tempo je pomalé, jako v každém westernu a nevadí to a že se jedná o velmi dobrou sérii s hodně překvapivým rozuzlením, ikdyž likvidaci největšího padoucha jsem si představoval jinak. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

On byl součástí mnoha bitev a teď hledá klid, ona chce rozpoutat bitvu, na kterou však nemá a proto je osud svedl dohromady. Tenhle seriál, je něco krásného, ta paleta barev, ta krajina , ten soundtrack a ti herci, kteří hrají uvěřitelné a lidské postavy, ke kterým si vytvoříte vztah. A pak ten příběh, máme tu příběh který je do detailu promyšlený a výborně napsaný, takže každý díl přináší něco nového a posouvá tak příběh dál a žene postavy k finálnímu zůčtování. Ta cesta kterou ona dvojice podnikne, je změní, on se postaví čelem ke svým démonům a nebudu již jen přihlížet a ona najde v sobě sílu, kterou vždycky v sobě měla. Ale kde je krása, musí být i temnota a tak v každém díle, naše dvojice potkává různé lidi, pár jich je dobrých, ale většinou potkávají zloděje, vrahy, násilníky, psychopaty a dokonce i monstra. A na konci toho všeho, sem doufal a přál si, aby to dopadlo dobře, aby oba dva našli štěstí a klid. Lze tedy doufat, že oba dva nakonec, mezi hvězdami našli k sobě cestu. Emily Blunt má zde, jednu z nejsilnějších rolí a Chaske Spencer je své roli naprosto přirozený a uvěřitelný. Škoda že tahle cesta, nebyla o dva díly delší, ale i tak naprosto bezchybné. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi okamžitě naskočila Opravdová kuráž, ale coenovský rukopis se postupně úplně ztratil a na jeho místo nastoupil příběh oplývající indiánskou poetikou, lehkým romantickým nádechem a přímočarou a nekompromisní brutalitou, která prostupovala celý Divoký západ. Postavy jsou napsané na jedničku a tím nemíním jen oba hlavní protagonisty, ale i řadu dalších charakterů, které se seriálem občas až mihly. Emily Blunt tu je v životní formě a nevzpomenu si, že bych jí někdy tak nekriticky žral a Chaske Spencer dal jednoznačně zapomenout na to, že si vůbec kdy čuchnul k Tvajlajtu. Jeho stopař je tady top a vůbec bych se nezlobil, kdyby tenhle Póni dostal svůj vlastní spin-off. Nemám tu nejmenší výhradu. 100% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NEHLEDEJ V TOM OSUD, CORNELIE. JE TO JEN O MUŠCE. JEDNOHO DNE MINEŠ A JE KONEC…“   Indián ve vojenským saku, jako průvodce lady Locke po Americe, zemí plnou loupežníků a vrahů. A nasranejch indiánů… Komorní westernová roadmovie s několika drsnějšími okamžiky, která je místy tak pomalá…. jak jen pomalej western bejt dokáže. Byl jsem nadšenej – hlavně z postavy Eliho Whippa, páč takovýdleho týpka si prostě chcete zahrát! Jenže poslední díl z toho udělal harlekýnku, což mě teda dost nasralo…A přitom… já jim to tak dlouho žral!       /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem napůl voják a napůl divoch. (Z Ruska? Tak to né…) 2.) Mám syfla.  /// Thx za titule „Martin Petřík“.                   PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  ** ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie seriálu prebiehalo v Španielsku, predovšetkým v okolí Madridu, v regióne Kastília-La Mancha. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Emily Blunt jako první skutečná detektivka

Emily Blunt jako první skutečná detektivka

19.10.2023

Režisér Jaume Collet-Serra (Mělčiny, Black Adam) si již poněkolikáté zopákne spolupráci s produkční společností Seven Bucks Dwaynea Johnsona a pro studio MGM nyní natočí snímek Kate Warne. Hlavní… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama