Reklama

Reklama

Před vraždou

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vězeň odsouzený v cele na smrt má zálibu v řešení případu „zvenčí“ po schůzkách s klienty, kteří za ním do věznice dochází. Jednoho dne za ním přijde mladá reportérka snažící se vyřešit případ ženy zamčené ve sklepě a příběhy hned několika vzájemně cizích hlavních postav se začnou proplétat v tomto čtyřdílném seriálu, kterému rozhodně nechybí nejen detektivní vyšetřování a nečekaná překvapení, ale také notná dávka černého humoru. (TheEvilTwin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Typická Moffatova šmelařina, kde se tvoří zbytečné záhady a komplikace jen proto, že postavy nemůžou odolat mluvení v hádankách, a Moffat se pokouší napsat dalšího génia, aniž by sám byl génius. Vlastně si to víc užívám teď, když je cool na něj nadávat, než když jsem trpěl nad tím, jak lidi adorují Sherlocka. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Harry Watling: „Snažím se udělat správnou věc, nic víc.“ Nápad to bol dobrý, lenže pocity, čo vo mne zanechal! Minisériu som si vybrala kvôli Davidovi Tennantovi a Stanleymu Tuccimu – to predsa nemôže byť zlé. Ak by som pristúpila na hru – že mi tvorcovia chceli predložiť absolútne absurdný príbeh, to by som sa s tým zmierila. Lenže je to v konečnom dôsledku príliš málo absurdné. V príbehu sa udejú také kriminálne lapsusy, že som len krútila hlavou. Tomuto príbehu sa nedá uveriť nič. Tie dve hviezdičky sú za hlavných predstaviteľov (robili čo mohli, ale scenár bol deravý ako rešeto) a  oslovila ma práca scénografa a kameramana. ()

Reklama

Daiker 

všechny recenze uživatele

No to byla slátanina..... Herci Ok, příběh a zpracování podprůměrné, divné.... Herci v roli rádce, vraha jsem nevěřil ani pozdrav. Stanley se na tu roli vůbec nehodil a ještě jak se pořád snažil hrát chytrého a s jakože cool psychopatem vedle sebe, který měl být asi vtipný..... No hrůza. Samotný příběh nesmysl a chování faráře bylo na facku. Přitom stačilo nahlásit to divné individum, kterému nevím proč chtěl pomoci. Jediné co mě na této sérii zaujalo bylo...... Kde je kurwa ta hlava? A proč je to tak důležité..... ()

arkie 

všechny recenze uživatele

Komplikovany pribeh, ktory ma sprvu vyborny napad a clovek ocakava napinave zvraty. Ale bohuzial pointa pribehu je vazne slaba, postavy jednaju velmi nelogicky, napr casto opakuju “toto je jedine riesenie”, aj ked to nie je pravda. Napriek dobremu priestoru ziadna postava nie je dostatocne vysvetlena a dej spolieha na seriu nahod. Sklamanie. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Seroš, který se moc snaží předstírat, že je chytřejší než ve skutečnosti. Solidně nihilistický a pohodový Stáník Tůči se tu od počátku tváří jako zdivočelý Šerlok, co právě sežral Šalamounovo hovno, až jeden celou hrací dobu s otevřenou lebeční dutinou napjatě čeká, co za genialita se z toho nakonec vysvrbí. Zapínám bojler!!!, taxi na chvíli vypíchněte oči, protože naprudko prozradím, že žádná, a jediné svrbění, které z toho máte, je v pravačce, jíž bytostně toužíte vši silou napálit do xichtu Doly Studnovou. Ta totiž ztělesnila naprosto vše, co lze xmrti nenávidět na zaslouženě osamělých, sebevědomě zfeminizovaných a kulturně i morálně patoukotvených Angličankách za zenitem a vystřihla snad tu nejodpornější, nejafektovanější a nejpřechytřelejší velkobritskou velepiču, jaká kdy brázdila celuloid! Ovšem jinak je Vnitřňák veskrze svižná, zábavná, hravá a originální černotumorná, absurdní psychotaškařice, založená na komunikačních poruchách, kterou bonusově posiluje famózní kreace sympatického dobrosera Davida Nájemníka. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch ešte prichádza dodatočná scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama