Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Zeek 

všechny recenze uživatele

Trochu to možná připomíná Pulp Fiction, ale o remake se nejedná. Natočené ve svižném tempu, spád to taky mělo, takže proč ne. Žádná složitá provázanost dějů se nekonala, ale to nebylo potřeba. Bylo by to akorát na škodu, v jednoduchosti je síla. U mě tenhle film obstál. V konečném hodnocení příjemná, teenagerská a místy i vtipná podívaná, nejvíc psal tantrický sex ;-). Moje hodnocení: 75% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ďalší zaujímavý pohľad na sled neuveriteľných a bláznivých udalostí, ktoré sa stanú v dôsledku jednej zanedbateľne banálnej veci. Má to skvelý trojpríbehový spád so zaujímavým vyústením na konci, nenudiacu réžiu a strih, všetko podporené tým správnym výberom hudby. Navyše sú to takmer všetko herci, ktorí sa chceli svojho času vymaniť spod seriálových ikon a možno aj vďaka tomuto filmu a ich snaživého talentu v ňom sú z niektorých z nich dnes trošku väčšie ryby, niektorí však stále mútia len vody seriálové. 80%. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Příběh nekolika mladých lidí, rozdělený do tří povídek. Go mi díky dějové provázanosti povídek a uvedením jejich názvu na černém podkladu připadá jako takové TEEN PULP FICTION. Místy drsné, místy vtipné a hlavně svižně natočené, má to spád. Za zmínku stojí také skvělý soundtrack, hlavně v prvním příběhu. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle byl poměrně velký rest. GO je skvělý povídkový krimi film, kde 3 příběhy jsou vzájemně propletené a točí se kolem zábavných postav mladých lidí a drog. Velmi zábavné a ulítlé .Kdo by jen v roce 1999 řekl, že Liman natočí pecku Edge of Tomorrow :) Příběh****, Akce***, Humor***, Násilí*, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

masw 

všechny recenze uživatele

No film mě překvapil, čekal jsem nějakou lacinou sračku, ale mýlil jsem se! Film je pěknou směsicí akce a skvělého humoru. Chtěl bych vyzdvihnout hlavně výborně zahranou roli v podání poldy z Invaze Williama Fichtera, dále poprvé mi blízskou Katie Holmes a standartně skvělou Jane Krakowski v malé, ale vynikající a vtipné roli. No kdo tenhle film neviděl ať se těší, protože příjde možná i Santa Claus a Kojak. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Scénárista John August původně napsal Go jako krátkometrážní film o Ronně. Další dvě kapitoly se rozhodl později přidat proto, aby objasnil postavy Adama a Zacka a vysvětlil návštěvu Simona v Las Vegas. (Ai.ma)
  • Název filmu Go je též v angličtině jiný výraz pro speed (methamfetamin). (Ai.ma)
  • Všimněte si, že kdykoliv dojde ve filmu na sex, nebo se o něm třeba jen mluví, vždy se stane něco hrozného. (Ai.ma)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama