Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladé hrdinky, tři velké sny a jedna soutěž, která může všechny tyhle sny splnit. Klavíristka Anet (Kristal Shine), atletka Marta (Dominique Alagia) a tanečnice Tina (Anna Šulcová) stojí na startovní čáře dospělých životů. Mají své touhy a naděje, ale do jejich příběhů se také promítají rodinné problémy či milostné trable. Každá z trojice dívek se přihlásí do soutěže Cool Girl s nadějí, že vítězství by mohlo pomoci nasměrovat jejich život správným směrem. Postupně však zjišťují, že k tomu, aby si člověk uvědomil svou hodnotu, je třeba především věřit v sebe sama. Film vznikl na motivy stejnojmenné úspěšné knihy Leny Valenové. (Donart Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

DvoRSTA odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bolelo. Nechápu, jak tenhle sranec mohl dostat dotaci z fondu kinematografie. Z filmu si máme odnést nějaké moudro či zamyšlení. Odnesl jsem si lobotomii mozku a pocit, že mám pít pouze OXO tea a další sračkoidní značky. Děj se psal zřejmě podle toho, kdo ten den nasral režiséra nebo s ním jebal. Z influencera herce neuděláš, protože influencer umí hrát pouze tak dlouho, dokud mu to aplikace dovolí. Kdyby se ten sranec nenatočil, tak mohlo za ty peníze z fondu vzniknout něco lepšího, než 2 hodinový teleshopping.    Děj: sračka | Obsazení: chce se mi zvracet | Celkově: já viděl peklo ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Film Cool Girl! to od začátku neměl vůbec jednoduché, neboť byl už tak nějak předem odsouzen k neúspěchu, zejména díky rozličné oblíbenosti hlavních hvězd mezi samotnými influencery, tedy v tzv. influsvětě. Moc tomu nepomohl ani trailer, který naplno odhalil, že tohle s největší pravděpodobností asi dobrý film opravdu nebude. Po shlédnutí musím bohužel konstatovat, že tomu tak skutečně je. Cool Girl! je vlastně taková směs různých filmových klišé, které jsou vměstnané do nezáživného a nezajímavého příběhu, který v sobě dost nešikovně kombinuje komediální a dramatické prvky, kdy pořádně nefunguje ani jedno z toho. Snímek je navíc šíleně nudný, hodina a půl se nekonečně vleče, nějaká gradace či spád zde prakticky neexistují. Překvapivě se ale najde i pár kladných vlastností, které je třeba zmínit. V první řadě se jedná o poměrně obstojný vizuál, pochvalu si zaslouží především dobrá kamera. Herecky to rovněž není zas až taková katastrofa, jak se na první pohled mohlo zdát, byť pochopitelně nejpřesvědčivější výkony podávají skuteční herci. Za mě je každopádně Cool Girl! naprosto zbytečný film, zachraňuje ho jen a pouze vizuál, jinak absolutně nemá divákovi co nabídnout. 1/10. ()

Reklama

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Úroveň Tomáše Magnuska. Rádoby strhující příběh jenom bez příběhu. Iritující herecké/neherecké výkony influencerek, které jsem dosud naštěstí neznal. Product placement snad v každé scéně. Ani bych se nedivil, kdyby to byla Cool Girl Jaromíra Soukupa. Inteligencí celého filmu by to tomu odpovídalo. Zbylé obsazení dá lecčemu tušit. ()

jigsaw44 odpad!

všechny recenze uživatele

Geniálne a originálne vo všetkých smeroch. Minimálny až žiadny productplacement (hlavne BubbleTea a jedna nemenovaná drogeria tam vobec nie sú). Lepší príbeh a dialogy by nenapísala ani AI. S týmto vysokým hodnotením sa to určite zaradí medzi skvosty českej kinematografie. Snád bude čoskoro dvojka, lebo toto je TOP FILM, tak by si to zaslúžilo pokračovanie. Samozrejme ironicky. ()

sykyntosh 

všechny recenze uživatele

Tento film je opravdu velmi špatný. Je tu jen málo věcí, které lze pochválit, nic méně jednou z nich je kamera, o které se všude píše, že je v podstatě amatérská. S tímto tvrzením však rozhodně nesouhlasím. Ono je těžké, aby kamera působila hezky ve filmu, který je tak špatně ozvučený, sestříhaný, napsaný a v neposlední řadě také velmi špatně zrežírovaný. Ale vizuální stránka u tohoto snímku je rozhodně místy dost slušná. Nejhorší na celém filmu je ale výkon hlavních herců a hereček. Doufám, že si tímto ostatní tvůrci uvědomili, že lidé co stojí před kamerou mobilů nejsou totéž, jako ti, co jsou zocelování před filmovými kamerami. Pro nějaké vedlejší role, nebo zábavná camea klidně, ale pro hlavní role si raději vezměte opravdové herce. 2.5/10 ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • První český film, kde tvůrci obsadili do hlavních rolí influencerky. (ČSFD.cz)
  • Hlavní herečky měly tříměsíční herecký workshop. (ČSFD.cz)
  • Na filmu se podílelo 900 komparzistů. (ČSFD.cz)

Reklama

Reklama