Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

LasT_Olt

všechny recenze uživatele

Kazma je fenomén, který mě z vědeckého hlediska velmi zaujal. Za první týden do kina na tento film přišlo pomalu 300 tisíc lidí, to je něco pod tři procenta populace ČR. Tyto lidi můžeme myslím zcela vážně označit za skalní fanoušky onemanshow. Tito jedinci, kteří si zaplatí za vstupenku, se dělí na dvě skupiny. Jedni do kina jdou protože očekávají super film a zážitek. Okey, prostě nemají vkus, nechme je být. Druhá skupina do kina jde, jelikož je táhne vidina možnosti výhry nějakých money, nebo třeba šance na výhru zakopaného auta. Tyhle individua bych přirovnal k fundamentálním křesťanům, jedná se totiž o lidi, kteří jsou v životě tak v prdeli, že se obrací k nějakému symbolu v domnění, že se jim dostane "divine rewardu". Jejich reakce, když potom odchází z kina jen z nějakou nevkusnou vizitkou je jasná. Nebo se třeba jenom pletu a jde jen o tak obyčejnou věc jako je hazard. Furt bych ale těch 250 kč radši naházel do matu. Předpověď budoucnosti: Za tři roky Kazma oznámí, že se v noci v posteli pomočil, jelikož se mu ve snu zjevil Kristus a pověděl mu, že je proroctví pravdivé. Oznámí, že natáčí film s názvem BlessedManShow a že pokud si koupíš lístek, dostane se ti zážitku, který v kině nekončí. Naše tři procenta poté dostanou vizitku na tajný meeting. Dojdou tam a objeví se Kazma, který řekne, že pokud mu políbí nohy a prdel, dostanou šanci vyhrát hodně peněz. Poté co rituál podstoupí, předá jim další vizitku, dá jim blessing a řekne, že prošli iniciačním obřadem a že nyní mají šanci 0,001 na výhru deseti milionu korun. Poté naplnění štěstím odejdou. A pokud se to nestane, tak to ber jako alternativní realitu! (btw. ke Kazmovi necítím žádnou zášť nebo nenávist, ba naopak, dle mého názoru je jeho schopnost totálně oblbnout lidi, prázdnými kecy o "přesahu filmu" super a malá, nějaká hodně zvrhlá verze mě ho za tohle umění i trochu uznává). ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Promo tohoto snímku je vlastně geniální. Jenže ten snímek je sám víc promo akce než film. Sebeshazující humor pomohl taky a nenudilo, ale suma sumárum jen nemastná neslaná óda na sebe, byť reklamní tah byl vlastně velmi originální... Jen otázka, jak to všechno zaplatil... A jo, po kině to stejně hodně ztratí na filmové hodnotě a nebude to mít co říct. ()

Reklama

JFL

všechny recenze uživatele

"Český sen" pro věkovou kategorii 15-25 let v open beta verzi. Klusák s Remundou tehdy do kin dávali dokumentární výsledek mapující průběh a dopad celého marketingového pranku s cílem přimět diváky k nahlédnutí lživosti marketingu a českého slevového fanatismu. Kazma a spol. naopak do kin dávají marketingový fake produkt, jenž sám o sobě je jen další snůškou marketingových příslibů. V paralele s "Českým snem" není "The Movie" ani oním falešným průčelím slibovaného nákupáku na poli, spíš reklamou na něj, která jen místo televize běží v kinech. Kam že jsme se tedy za těch 19 let posunuli? Na Klusáka s Remundou byli tehdy lidi naštvaní, že z nich udělali nedobrovolné účastníky pranku, že se sami cpali před kameru a že si nám dovolovali vnucovat pohled na marketing jako byznys lží. Na "The Movie" se všichni nadšeně hrnou s vidinou, že budou součástí pranku, na jehož konci jim zase polobůh Kazma, obrněný notnou dávkou reputation-launderingu, jakože potvrdí to, co samozřejmě přeci všichni vědí, že marketing je lež a všechno je prank. Při tom z nich vytáhne hromadu peněz a nikoho to neštve, protože být u toho je flex a namísto nějaké otravné, časově náročnější katarze se zdejší zamyšlení odbyde konstatováním "meta, lol". ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Morálne zvrátený egotrip. Ale ja som si svojim spôsobom dokázal užiť aj Triumf vôle :) Výborne som sa bavil. K filmu mám zopár tvrdých pripomienok, no ako produkt je to skvelé. Úžasné remeslo, metarovina zábavná a celý čas ma bavilo na to pozerať. Kazma je skvelý manipulátor. Chápem tie zhnusené aj nadšené reakcie. 0-8/10 ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavě poskládané střípky skutečných událostí, s tunou scénáristické fikce, z pera stále asi nejspolehlivějšího tuzemského pisálka, pana Kolečka. Bez všech těch nesympatií až nenávisti k celému projektu, se reálně musí přiznat že filmařsky to vůbec není špatný. Naštěstí ne vůbec díky Kamilovi. "Uff", skutečně z něho nový Sasha Baron Cohen nebude. Celé se to dokáže tvářit profi jen díky dvojici Fehu - Kolečko, kteří si plně zaslouží každej ten "špinavej" dolar, vytaženej z kapes tvrdě makajících rodičů, nemorálních, ingorantských fracků bez špetky vkusu ( Ani sám egomaniak Kamil, snad nevěří tomu, že by na tu frašku, přišel do kina i někdo se zdravým rozumem ).  SPOILER: Fakt si jako myslí, že u někoho vzbudí soucit nebo dokonce obdiv za to, že celá ta ve "filmu" zobrazená šaráda vznikla proto, že se snažil vykoupit fotky svojí nevěry, a tím zachránit vztah s nějakou jakoby osudovou modelkou 😅? Snad je holka vychovaná líp, jak většina jeho sledujících. Protože tohle tomu slizáčkovi odpustit, to by si slečna Andrea pana Kamila skutečně zasloužila! 😔 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Film byl dle slov autorů opatřen pokročilou technologií, která měla zabránit distribuci jeho pirátských kopií. Ochrana spočívala v obrazových artefaktech, které byly vloženy do obrazu. Před projekcí filmu v kině zaznělo ohledně přítomnosti této technologie varování v češtině a v angličtině. (Jantar2)
  • Předprodej vstupenek na film byl tak úspěšný, že multikina začala přidávat další sály, aby nápor diváků zvládla. (Dukekuky)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama