Reklama

Reklama

Lítá v tom

  • Česko Tátou proti své vůli (pracovní název) (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Romantická komedie o tom, co všechno se může stát, když se zapletete do jedné nevinné lži. Hlavní hrdina chce naposledy potěšit svou nemocnou maminku, která touží po vnucích. Přesvědčí proto těhotnou sousedku a bývalou striptérku, aby sehrála jeho dívku a nastávající ženu. Maminka se ale zázračně uzdraví a strhne se lavina nedorozumění a karambolů a několik životů se převrátí vzhůru nohama. Do udržení lži jsou totiž postupně zataženi další členové rodiny, přátelé, kolegové z práce a vůbec každý. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (58)

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Omleté těma 100x dokola . Nejdřív hrají divadlo před matkou a v závěru zjistí ,že je vše jinak . Jinak Hádek  a Medvecká dobré , ale Svarinská mi lezla silně na nervy . A její přítel , nebo kdo to byl , dobrý kok...t.  Sorry . Takže žádná sláva a tudíž * a půl . Bylo by fajn ,  kdyby Češi a Slováci natočili skvělou komedií . Je to zřejmě jen zbožné přání . ()

JimDeNiro 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo ovšem ale příjemné překvapení. Sic se jedná o nějaký remake čehosi z Maďarska, tak jsem trochu zaváhal u hodnocení, ale stejně se přikláním k tomu lepšímu. nevím, co jsou teď u nás za trendy, že vezmeme poměrně nový film od blízkých sousedů a uděláme si remake, žeo. Nechápu to ale. Já teda nad českým filmem zlomil hůl již dávno (výjimku tvoří snad jen loňské filmy Němá tajemství, Přišla v noci a Bod obnovy), hlavně pokud se jedná o takovou žánrovku jako je romantická komedie. To ovšem nemění nic na tom, že ten film působí hodně sympaticky, obsazení perfektní, Kristina Svarinská je sympatická, není okoukaná, Táňa Medvecká po hodně dlouhé době ve větší roli v celovečerním filmu také velmi fajn (stejně úplně jejím hlasem slyším spoustu cizích hereček promlouvat, hlavně Susan Sarandon) a nakonec Kryštof Hádek, a navíc u něj je vidno to, že to je fakt dobrý herec, takže to je plus navíc. Snímek má navíc docela dobře použité a zapadající vizuální doplňky, což je příjemný element a navíc i ty efekty vypadají dobře. Samozřejmě, že film, jak se blíží ke konci tak sklouzává do totálního romantického klišé, ale s tím se musí u tohoto žánru počítat. Alespoň první půlka nebyla celá přeslazená a fungovala svižně a vtipně. Docela překvapení, fakt. Objektivně je to asi za 3, protože na naše poměry je film lehce nadprůměrný, ale já u české tvorby a zrovna tady milerád nadhodnotím trošku nahoru, i za to obsazení. Také si to zaslouží... ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek si hledá ženské , ale nechce se vázat tak je vždy opustí jeho matka je nemocná a přeje si , aby se usadil. Jednou ona skončí v nemocnici a doktorka mu řekne, že  není jisté jak dlouho bude na  světě a pokud jí něčím může udělat radost ať to udělá zavčasu než bude pozdě tak on si zaplatí těhotnou sousedku, aby mu hrála partnerku mezitím se   matce udělá dobře tak oni to musí pořád hrát mezitím se  do sebe zamilují.  Prvně je to strašně okatý film obsahuje snad všechny klišé romantických komedií dále kromě něho té matky a Svarinské jsou postavy nezajímavé (První film co jsem viděl kde je Svarinská hnusná kromě té scény kdy tančí)  . Nemá to vtipné momenty spíše to jsou kameňákovité vtipy a ani to nemá čím překvapit jelikož od té jejich hádky poznáte jak to skončí zkušený divák to pozná od začátku. Je to mezi dvěmi a  třemi hvězdičkami ke konci spíše ke  3, ale nevyváží to tu nudu v průběhu filmu. Jinak osobně nevím o nikom koho by rajcovala těhotná striptérka co tančí. 40 procent ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Jestli existuje nějaké klišé, které tady nebylo využito, bude to velký div. Že české (bohužel poslední léta spíš česko/slovenské) komedie nebaví, jsem si už tak nějak zvykl, ale přesto vždy doufám, že přijde něco, co tento kdysi slavný žánr připomene. Nestalo se ani tentokrát, zhruba od poloviny už to byla spíš nuda. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Nedivím se, že režiséři obsazují Kryštofa Hádka a Kristínu Svarinskou - tvoří velmi atraktivní a sympatický pár a sluší jim to spolu náramně. Zatímco ve Volze šlo o vztah dramatičtější, zde jsme svědky čiré situační komedie, která je povedená. Trapných okamžiků a postav je poskrovnu, stejně jako únavných klišé. Vítězí spíše originalita, zábavnost a chemie ústředního dua. Příjemná odpočinková zábava. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Jedným z ústredných motívov filmu je príbeh Baróna Prášila (1961) a obrázky z tohto filmu sa tu niekoľkokrát opakujú. (Arsenal83)
  • Pri rozhovore medzi synom, matkou a jej kamarátkami beží v televízii film. Ide o snímku Anděl na horách (1955). (Arsenal83)

Reklama

Reklama