Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Aldebaran 

všechny recenze uživatele

3* nebo 4*? ... časté dilema, přemýšlím, jestli by 10stupňová hodnotící škála pomohla, nebo jestli by pak rozhodování bylo ještě těžší :) ... film jsem viděl už 3krát (vždy s velkým odstupem) a 3krát jsem se dobře bavil, příjemná oddechovka s krásnou Salmou Hayek a několika výbornými scénami, umí zvednout náladu ... výsledek? 4* (ale slabší:) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne drama, jen malinko akční, trošku krimi, jakžtakž komedie, kterou vytrčila z podprůměru pouze luxusní prdelka pí Hájkové a uvolněný projev Vůďáka. Pírsnenovi jsem superzloděje věřil podobně, jako kdyby si Arnold zahrál Johnyho v remaku Hříšného tance. Přesto jde o neškodnou komedii, která večer nepokazí a má potenciál udržet diváka min. v polobdělém stavu až do konce... . ()

Reklama

Hopper 

všechny recenze uživatele

Salma Hayek je KUS !!! A Pierce Brosnan tiež má čosi do seba. No a taktiež Bahamy tiež nie sú najhorším miestom, kde tráviť svoj čas... Vizuálne je to skrátka mňamka, ale inak sa nie je veľmi na čo dívať. Dej je neskutočne prekombinovaný, akcia nemastná-neslaná a celkovo sa skôr plíži ku koncu bez výraznejšieho momentu, ktorý by utkvel v pamäti. Takže ostáva len to, čo som spomenul na úvod. Otázka je, do akej miery a komu to stačí... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušne natočená kriminálna komédia. Snímka má pointu, je úsmevná, má vtipné dialógy, exteriéry sú viac než príjemné. Salma Hayek je nádherná, očarujúca a príťažlivá ako vždy, u Pierce Brosnana je zrejmý veľmi výrazne jeho herecký 007 nadštandard. Veľmi dobre spracované zábery, zápletka a dej neunavujú, dokážu udržať permanentne divákovu pozornosť. No proste je to fakt prekvapivý super film. Záver filmu ma ozaj celkom prekvapil a úplný záver bol potom veľmi vtipný a veľmi ma potešil. Určite odporúčam. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddychová podívaná. Je to natočeno s obrovským nadhledem a humorem, že se stačí koukat a bavit. Spíš než krimi a thrillerem bych to nazval komedií, až "fraškou". Situace zde jsou svým způsobem absurdní - kamarádíčkování hlavního záporáka s agentem FBI, různé špičkování a dělání si naschválů, že se to prostě nedá brát vážně. Film si dělá srandu jako by ze sebe sama. Na odreagování ideální, občas se člověk zasměje, občas pobaví - celé je to natočené tak na pohodu. Howgh! ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • New Line Cinema propagovali film na pytlících s popcornech, které sa prodávají v amerických kinech, ovšem s chybným jménem Salmy Hayek, která se zde jmenovala Hayak. (imro)
  • Max (Pierce Brosnan) v jedné ze scén prozradí, že pochází z Irska. Stejný původ má i jeho představitel Pierce Brosnan. (x_silver)

Reklama

Reklama