Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (275)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Šílená Japonská Olympiáda, která si získala oblibu i ve světě pro svoje šílené překážky a monstrózní držkopády soutěžících. Zabavní pořad u kterého jsem se málem zkácel, nad šíleností i důmyslností překážek. Moje nejoblíbenější disciplína byla bitva s tanky, jejich vodními děly a papírovými terčíky jsem sledoval na DSF. Originální, šílené a zábavné. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Jó, kde jsou ty časy, kdy jsem Takeshiho hrad žral na německé DSF a nemohl vynechat ani jeden díl. Pravda, už tehdy mi přišlo divný, že když ukážou vypadnutí tolika soutěžících a v dalším kole jich je skoro stejně, že to nějak nesedí,... Ale co, kvůli zábavným úkolům a hlavně držkopádům jsem tu soutěž miloval. ()

Reklama

greymon 

všechny recenze uživatele

Zasmál jsem se stejně jak při Drtivé porážce. Některé pády byli opravdu katastrofální, ale zábava byla dobrá. Ale jak jsem zmínil v Drtivé porážce, pády pomalu ztrácely na zábavě. Nemohu, ale říci, že jsem se nedíval nadále. Některé překážky, byly až trapné, ale přesto zábavné. Dávám 5 hvězdiček za dobré provedení a zábavu. ()

LilyDeLarge 

všechny recenze uživatele

Pamatuju, když jsem kdysi v televizi viděla jeden díl tohohle pořadu. Bylo to tak trapný, ale nehorázně NEHORÁZNĚ vtipný až jsem Takešiho začala sledovat pravidelně. To japonský vřískání a jejich kreativita jak obelstít nepřátelé (viz bludiště nebo ty "fotbalový" utkání) fakt nemají chybu. S postupem časem si říkám - prostě Japonci. Ale když oni se smějí i sami sobě, že se prostě musíte smát taky. ()

Holusacek 

všechny recenze uživatele

Sice legrace,ale zdá se mi to absolutně nepromyšlené a poslední úkol je těžký,velmi nespravedlivý,ujetý a naprosto nezapadající do celé soutěže.A také nechápu proč je to rozdělené na dva díly a ještě když má někdo dobrou hbitost a oni zde dají zpěvový obor, nedivte se že do dalšího kola postoupí například slabší než co vypadli.Ovšem lepší než další Japonský seriál Ninja faktor,ale ne tak dobrý jako Americká či Britská Drtivá Porážka.=60% Ale alespon se na to dá dívat a to je hlavní! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama