Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albert Markovski (Jason Schwartzmann), je přesvědčen, že sled podezřelých náhod rozhodně není jen tak. Najme si proto dva "existenciální detektivy" (Dustin Hoffman, Lily Tomlin), aby vyšetřili jeho současný život. Svérázná metoda dvojice detektivů se vyznačuje zejména pozorným, takřka psychoaalytickým zkoumáním samotného Alberta. Přijdou na to, že ho brzdí táhlý konflikt s Bradem Standem (Jude Law), úspěšným mužem z vedení obchodního řetězce Huckabees. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Dneska jsem se probral před desátou, tichou vzpomínkou uctil pracující, udělal si kakao a rozbalil plátno. Všechno by to krásně lícovalo, kdybych nešáhnul zrovna po tomhle paskvilu. Existenční detektivy bude potřebovat David O. Russell, jestli si po tomhle fiasku neuvědomil, že takhle užvaněná má být leda tak kadeřnice a ne komedie. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Mimoriadne ukecaná a uletená intelektuálno-komediálna satira na tému "bytia" v konzumnej spoločnosti. Zlepenec do seba nezapadajúcich a do prázdna vyšumejúcich myšlienok. Panoptikum karikaturistických postavičiek, umožňujúce roztomilú exhibíciu hercov. Uponáhľaný sled zbytočne zašiforvaných scénok, ktorý dáva možnosť vyblázniť sa sjetému režisérovi-rozprávačovi. Ten ale väčšinu stopáže zabúda, že filmy sú pre divákov. Trebalo by ho tresknúť po xichte balónom a zakričať: "There's a glass between us!" ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nejsem si zcela jistý, zda jsem viděl existenciální hovadinu protkanou zajímavými myšlenkami nebo přehlídku zajímavých myšlenek obalených existenciální hovadinou, ale je mi to jedno. Takřka po celou dobu jsem totiž měl pobavený úsměv na tváři, za což převážně mohl Wahlbergův antibenzínový hasič, ale zároveň bylo i nad čím dumat, takže u mne spokojenost. Na druhou stranu si dokážu představit duševní rozpoložení, při kterém bych podobný snímek poslal turistickou třídou do horoucích pekel, ale dneska jsem pozitivně naladěn a tak si ještě popřemýšlím nad tím, jak je možné nebýt sám sebou. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

David O Russel je tak trošku podivín a tak trošku agresivní vypravěč. Vůbec nebere v potaz divákovu zvyklost a usazenost. Naopak ho neustále vytahuje z jeho "komfortní zóny" a zasypává dalšími tématy, divokými dialogy a emočními výlevy. Nakonec to však všechno dává až překvapivě jednoduchý smysl. Herecká sestava je zde výborná a David ji vede jako zkušený loutkář... 80% ()

danliofer 

všechny recenze uživatele

Tak svérázný filmeček jsem dlouho předtím a dlouho potom neviděla (samozřejmě s výjimkou scénářů Ch. Kaufmana:-) Absurdní humor je mé gusto, takže vřele doporučuji obzvlášť těm, co se v divadle či kině smějí v těch nejméně očekávaných chvílích, kdy je k tomu přinutí síla absurdity. Vítejte v klubu smíšků, jak mi někdo kdysi dávno řekl v divadle:-) Huckabees je film pro vás! Vítejte v Huckabees! ()

Galerie (64)

Zajímavosti (4)

  • Během natáčení se herečka Lily Tomlin pohádala s režisérem Davidem O. Russellem. Následoval režisérův hysterický záchvat, během nějž rozhazoval rekvizity po place a křičel na ženu nadávky nejhrubšího zrna. Herečka poté prohlásila, že se s režisérem usmířila. [Zdroj: Refresher.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama