Reklama

Reklama

Emma Lloydová má svůj pořad v rádiu, v němž radí posluchačům s láskou. Vypracovala několik bodů, včetně testu kompatibility, a svého vědeckého postupu se striktně drží. Zapomíná však na opravdovou bezhlavou zamilovanost. Sofia, která si má brát hasiče Patricka, Emmu poslouchá a začne mít o svatbě pochybnosti. Zavolá doktorce Emmě do studia a na základě jejich rozhovoru svatbu zruší. Patrick to nechápe, je smutný a na doktorku Lloydovou pěkně naštvaný. Aby se Patrick Emmě pomstil, požádá syna sousedů, aby se naboural do systému úřadu a zadal tam, že Patrick Sullivan a Emma Lloydová jsou manželé...  Emma je zasnoubená s Richardem, který vydal její knihu. Najednou na úřadě zjišťují, že se nemohou vzít, neboť Emma je údajně vdaná. Emma považuje tento údaj za chybu systému, ale napravit to může jedině tak, že musí vyplnit spoustu formulářů, které má podepsat jak ona, tak i její manžel Patrick Sullivan. Emma se hned za Patrickem vydá a chce mu vysvětlit situaci. Patrick pochopitelně ví, oč jde, a dělá nechápavého, přičemž se mu podaří Emmu opít. Emma se ráno probudí v Patrickově bytě, což ji vyděsí a bez formulářů spěchá do práce. Dokumenty jí později přinese Patrick s tím, že už domluvil i schůzku u notáře, a doprovodí ji na ochutnávku dortů. Patrick je příjemný bezprostřední muž, pravý opak Richarda. Ten se chtěl sice Emmě pomstít za zničení života, ale pak se do ní zamiloval. Emma se dál drží striktně svého vědění, ale začíná být zmatená pocity, které dosud nezažila... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (173)

pufina 

všechny recenze uživatele

Uma Thurman mi nikdy nesedla. Colin Firth ujde, ale obejdu se i bez něj - a do této role mi příliš nepadl. Bylo mi jasné, že to bude klasická romantická komedie, co nemá hlubší myšlenku a stihnu se u toho i nudit. Očekávání se mi splnila. Takže abych se přiznala, proč jsem vůbec film zapla (a ještě k tomu s dabingem) - za vším je Jeffrey Dean Morgan, kterého jsem si díky seriálu Supernatural oblíbila. A ten český dabing dokáže stále překvapit - dlouho jsem totiž neslyšela horší, brr. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT : ...čekám na prince z pohádky, který mně uchvátí... Ve filmu nazvou Umu Thurman " dlouhou dámou ", příkladné. Situace do které se " dlouhá dáma " dostane je velice ošemetná. Díky jednomu hackerovi se z ní stane vdaná žena. Sama se chce vdávat,ale úředník ji řekne, že se nejdřív musí rozvést, aby si mohla vzít Richarda ( Colin Firth )...to je podstata této velice podařené komedie. Tak se Emma Hoydová ( Uma Thurman ) vydá za údajným manželem Patrickem Sullivanem ( Jeffrey Dean Morgan ), aby jí podepsal ty rozvodové papíry. Pak už začne příběh plný krásných situací a skečů, který vás donutí od srdce se zasmát. Jenže se taky dostanete do situace, kdy nevíte, komu vlastně fandit....Emma je takzvaná Doktorka lásky, která zničí Patrickovi jeho svatbu, Patrick je veselá kopa a jen se chtěl pomstít, Richard je v tom nevině a ani to není žádný grázl...tak si mezi nimi vyberte. Ve filmu je taky spousta pěkné hudby. Třeba John Cacavas a Hal David a jejich Bluebird : http://www.youtube.com/watch?v=s0oTtvcmREk nebo Bob Reynolds z Diamond side down. ()

Reklama

burton 

všechny recenze uživatele

Jůůů...holky (chlapům napíšu potom)...až budete potřebovat políbit od někoho, kdo vás miluje, takové jaké jste a bude vás opilou na mol na rukou nosit a bude o vás bojovat a bude hasičem a bude mít krásnej úsměv a bude mít netradiční přátele a netradiční rodinu a bude prostě Božííí, mrkněte se na tohle :). No...chlapi.......jednou jsem se v prváku málem vdala za úplně čerstvého spolužáka (asi tak 3 týdny), abychom jeho kamaráda dostali na opušťák. Týden jsme to plánovali u piva v hospodě za školou. Já bych si ho bez obav vzala, ale on se nakonec lekl a kámoše klidně obětoval. No nezabili byste ho? PS: na ten avatar ale teď nekoukejte, jo? ()

pm 

všechny recenze uživatele

Uvážím-li, že ztřeštěné romantické komedie, které mám tolik ráda, jsou dnes prakticky vyhynulý druh, a jejich zlatá doba se už nikdy nevrátí, neočekávala jsem zhola nic, ale bavila se naopak velmi dobře. Snad jen jedna malilinkatá drobnost: ukažte mi prosím ženu, která by skutečně odmítla pana Dokonalého, s vizáží Colina Fithe navrch. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Normální průměrná, ničím nějak zvlášť zajímavá romantická komedie. Uma Thurman pro mě teda byla mnohem sympatičtější jako šílená Ex v superbejvalce, než tady. Colin Firth oproti Mamma mia nebo Bridgetse tu taky nebyl nic moc. Jediný, kdo se mi líbil byl Morgan, skvěle hrál, byl i vtipný a do role mi sedl. Jedním slovem - oddechovka, ale nic víc. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v amerických městech New York a Greenwich. (Terva)
  • Na začátku filmu jsou na stole dva šálky na kávu, které v prostřizích mizí nebo mění svou polohu. (Terva)
  • Film byl uveden přímo na DVD díky bankrotu distribuční firmy Yari Film Group. (Terva)

Reklama

Reklama