Reklama

Reklama

Láska je Láska

(seriál)
Kanada / USA, (2004–2009)

Hrají:

Jennifer Beals, Leisha Hailey, Mia Kirshner, Laurel Holloman, Eric Mabius, Kate Moennig, Karina Lombard, Pam Grier, Daniel Sea, Erin Daniels, Rachel Shelley (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(70)

Obsahy(1)

Seriál popisuje skupinku lesbických žen a jejich přátel žijících v Los Angeles. Jenny (Mia Kirschner) je mlada talentovaná spisovatelka, která se po ukončeni vysoké školy přestěhuje se svým přítelem Timem (Eric Mabius) do Los Angeles. Tim a Jenny si ve čtvrti West Hollywood pronajmou dům sousedící s domem Bette (Jennifer Beals) a její partnerky Tiny (Laurel Holloman). Bette a Tina jsou spolu už sedm let a zastihujeme je ve chvíli, kdy hledají dárce sperma, doufajíc, že založeni rodiny jim pomůže posunout vztah ze slepé uličky. Do blízké skupinky přátel Tiny a Betty patří profesionální lámačka srdci Shane (Katherine Moennig), zaclosetovana vrcholová tenistka Dana (Erin Daniels), bisexuální novinářka Alice (Leisha Hailey) a Bettina nevlastni sestra Kit (Pam Grier), hudebnice a vyléčená alkoholička. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

spygirl 

všechny recenze uživatele

Teprve se rozkoukávám, ale zaujalo mě to velice. :-) Sice některé ty ženské jsou mi nesympatické a někdy se mi zdá přehnané, jak někoho až tak zoufale hledají, ale trojice Jenny, Tim a Marina mi to plně vynahrazuje. ;-) --- Z té Mariny začínám mít divný pocit... tak chladnou a falešnou ženskou jsem snad ještě neviděla. Ano, je krásná, ale co z toho... Zato mě čím dál víc zajímá Shane, škoda, že v dabigu má tak slaďoučký hlas, který se k ní vůbec nehodí, takže jednoznačně doporučuji originální verzi s titulky. ;-) --- Chválím perfektní výběr hudby! Co se stalo s Jenny??? Čím více dílů, tím se chová podivněji a trapněji, ach jo. --- 1. řada - 100%, 2. řada - 60%, 3. řada - 80%, 4. řada - 80%, 5. řada - 80%, 6. řada - 60% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Hodnotím zatiaľ iba pilot, ale dúfam, prajem si, modlím sa, aby to zostalo na rovnakej úrovni, pretože to proste nemá chybu. Scenár je vynikajúci, nie je to nejaká lacná soap opera, ale sakramentsky inteligentná melodráma. Postavy sú super napísané a ešte lepšie zahrané, a hlavne absolútne uveriteľné a reálne. Erotika vkusne natočená a aj keď je jej tu hodne, nepôsobí samoúčelne, ale ako zo života a popritom je stále dostatočne sexi. Neviem si predstaviť, že by som mohol byť spokojnejší so seriálom o lezbičkách ————————- Prvá séria: Sem tam menšie zakolísanie medzi 60 a 100 percentami, ale väčšinou je to na tej 90.ke. Neuveriteľný je pilot, neuveriteľná je posledná epizóda, neuveriteľný je soundtrack a postavy sú do jednej skutočné a sympatické, takže tých päť hviezdičiek je myslím celkom opodstatnených. A nakoniec zaznejú aj Portishead... Obľúbené postavy: Dana, Jenny a Shane, samozrejme. ————————- Druhá séria: ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

Skoro nemam vyhrady... Tento serial rozhodne nie je pre puritanov, pretoze sa tam vela nadava, sexuje, nadava, sexuje a spomenula som, ze sa tam sexuje? V kazdom pripade, niektore postavy su vam sympaticke, niektore vobec... Vid Jenny...A to najma v druhej a stvrtej serii...A Shane? Ach jo...O nej sa mi snad este aj sniva :) ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Po první sérii hodně silné čtyři hvězdy. Nikdy bych si nedovedl představit, že jakožto hetero chlapa mě může bavit takový svět lesbiček. Naštěstí je to svět odehrávající se v prosluněném LA a ženy i když většinu času drbou o tom kdo s kým (která s kterou) mají i poměrně zajímavé životy, které díky umu scénáristů jsou schopny opepřit onu konzervačku. No a samozřejmě, to nepoznané lehce sexy spojení dvou žen (a ne jen co se týče sexu) má taky něco do sebe. Už se těším na další výlety do kavárny Planet v další sérii. Více zde Cold in the streets, hot in the sheets ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Tak toto je serial, ktery je dle meho nazoru urcen prevazne pro zeny, ktere se v nem mohou setkat a poznat trapeni one mensiny mezi nimy. Pro lesbicky to bude asi kultovni serial, pro ty "bezne" zeny asi velice zajimave pokoukani a mozna i velmi zajimava eroticka podivana. Ovsem pro vsechny, kteri vedi, ze zivot neni jen o hovadinach, to bude zrejme nudna podivana... ()

Galerie (317)

Zajímavosti (17)

  • Katherine Moennig, která ztvárnila Shane, se původně ucházela o roli Jenny, kterou nakonec získala Mia Kirshner. (ČSFD)
  • Erin Daniels a Eric Lively, kteří v seriálu hrají, jsou v osobním životě partnery. (ČSFD)
  • V každé epizodě se objevuje role, do níž je obsazena známá osobnost, ať už ze světa filmu nebo hudby. (ČSFD)

Související novinky

Reklama

Reklama