Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick Wild pracuje jako bodyguard v Las Vegas. Zároveň ví jak být profesionální zabiják a má tak trochu problém s gamblerstvím. Když mu kamaráda zmlátí sadistický gauner, Nick zasáhne a zjistí, že onen násilník je synem mocného mafiánského bosse. Nick se tak ocitne v podsvětí a na stopě mu je jak policie, tak i mafie samotná. Na Nicka tedy čeká sázka nejvyšší, hra o život začíná. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (220)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nic se nezměnilo. Není to vyloženej odpad jako Redemption, ale Jason si pořád jede v zajetých kolejích nudy a pokusů o rádoby herectví. Scénář to snad nemá (i Exp 2 jsou proti tomu Oscarovka) West to taky nepodržel, protože je evidentně akčním režisérem a tohle nedal. Statham chlastá a gambluje, nosí vánoční čepičku, nechá se naoko zmlátit, aby jeho kámoš udělal dojem na buchtu. Hází po protivnících Divoké karty. Všechno je zpomalený nebo zrychlený. A hlavně se v tom filmu lautr nic neděje. Cesta do pekla. Takhle už fakt dál ne.10% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný. Statham opět správně tvrdý, klidný v soubojích je jako doma, nepřátelé padají jako švestky za doprovodu Country Music a potěší i velmi nevídaná forma natočení ( Pěkný slow motion, krev, přehlednost, Cool zoom a efektivnost, sice občas až moc vyumělkované a né vždy plně uvěřitelné, ale dojem to však nekazí). Potěšila mě také scéna v casíně, ale celkově filmu chybělo větší přišlápnutí na plyn,což mi nedovoluje jít výše než přes průměr. Fanoušky Stathama a jednoduché zábavy by však film urazit neměl. 65% ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Pri hodnotení tohto filmu budem za dobrého. Normálne týmto výtvorom dávam štandardné dve hviezdičky, ako vyjadrenie toho, že nemuseli byť nakrútené, ale spravím výnimku, pretože si určite nájde svojich divákov a istej komunite sa dokonca môže páčiť aj tým, že má aj nejakú dejovú linku. Chabú, málo invenčnú, ale má. Stathamov výkon nasvedčuje, že takéto úlohy sú šité na jeho mieru a je v nich uveriteľnejší, ako obtlstnutý Seagal, ktorý navyše deklamuje nejaké moralistické pravdy, a to s vážnou tvárou. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Další film s Jason Stahamem mě zklamal.Hlavně mi trailer přišel stokrát lepší než film a byl to klasický trailer ,který měl nalákat a asi dalo i tvůrcům zabrat dát dohromady vůbec ty dvě minuty něčeho zajímavého do toho traileru.Akce je tu asi 3 minuty,napětí žádné a ze začátku jsem si málem začal myslet,že je film nějaká parodie,ale alespoň toto podezření po chvíli opadlo.Jediné co za něco stálo (kromě klasického zakaboněného výrazu Jasona) byly scény při hraní karet a zpomalené záběry a té akce,kterou tu opravdu šetřily..Za mě celkově 50% a tři hvězdy. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Statham zase, znovu, opět a tudíž opakovaně jako hrdina, kráčející od nikud nikam. Veskrze lidumilný vrahounek s mlhavou, ovšem dle náznaků nesporně interesantní minulostí, a budoucností, do níž odjíždí v sedle svého hoře vzpřímen, nepokořen a bezhlavě adorován kdejakou štětkou či pohlavně nevyhraněným miliardářem. Film ničím nevybočuje z řady jakvejcovejcných stethemovek, což je snad i dobře. Nejvíce jej sráží hráčská vložka, která, byť je nacucaná extrémně, je trapně nekrvavá a potěší jen autistické milce černých Jacků. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Nick vo filme jazdí na Forde Torino GT 1969. (Laslo)
  • Původní název filmu byl Heat, později byl ale snímek přejmenován na Wild Card. (Domin1359)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama