Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1961. Jsou to už dva roky, co hrdinové z prvního dílu Pomády ukončili svá studia. Přesto však tyto mladé dámy i pánové zůstávají typickými představiteli své doby. Stephanie se však přes léto změnila. Hledá novou lásku. Jinou než s Johnym. Objevuje se Michael, který se do Stephanie bezhlavě zamiluje. Ta ho zatím nevnímá. I další příběh vzdává úsměvný hold tehdy módním sukním, seznamování s dívkami a mladým láskám. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (154)

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si to znova pustila a světe div se... Pobavila jsem se... Jasně, je to totální brak, ale je to růžový, hudební a s krásnou Michelle... Píseň "Reproduction" si zpívám už třetí den a moment, kdy se jeden z T-birds snaží přemluvit své děvče "do it for your country" mě dostává zas a znovu... Plus originální ředitelka a sekretářka... Prostě zvyšuju na 3* a hotovo! ()

Shadow 

všechny recenze uživatele

Dvojka slavné Pomády je jen jedno velké zklamání. Znásobili to, co se mi na jedničce zase až tak moc nelíbilo. To co na jedničce zaujalo a lidem se líbilo, to nějak zapomněli připojit. Takže lituji, ale pokud jste si zamilovali jedničku, tak radši na dvojku nekoukejte. Dobré jsou asi tak dvě písničky, ale jinak... ()

Reklama

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička byla fakt dobrá,tak jsem nikdy neváhal si pustit dvojky,i přes to,že v ní neuvidím nikoho z bývalé party.Ale to,co jsem viděl,bylo něco tak votřesnýho,že bych z toho fakt blil.Kromě strašně kokotskýho scénáře mi vadil hlavně ten Maxwell Caulfield,protože to je tak nesnesitelně debilní herec,až to neni možný.Pro mě ten nejsmradlavější filmový odpad ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička taky byla sračka, ale aspoň se ty písničky daly zapamatovat. Jenže co je dvojka, k tomu nemám slov. Písničky strašný, textově hrozně náročný a na hovno....trošičku předchůdce rapingu mistra Hejmy...ale kdež....ten film bez tý hudby je totální hovno, jenže tady jako by ta hudba ani neexistovala. ()

Mr.Matteaso odpad!

všechny recenze uživatele

Bože...to zas byla ztráta času. Se scénářem se prakticky nepracovalo, jen se do kolonky role Johna Travolty napsalo jméno Michelle Pfeiffer a místo Olivie Newton-John si její roli střihnul nějaký šampónek z Ostrovů. Oproti hitům z jedničky, které se mi okamžitě vryly do paměti, uslyšíme ve dvojce jen blivajz, u kterého máte ještě navíc pocit, že už jste to někde slyšeli, originalitou to jen srší. Přidejme ještě super kýčovou scénku na motorkách na závěr a máme tu jeden z nejtragičtějších filmů, co jsem kdy viděl, který těží jen ze svého předchůdce... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (23)

  • Přestože to nebylo ve filmu nikdy řečeno, Johnny Nogerelli měl být původně bratrancem Dannyho Zuka z prvního filmu. Jelikož byl ale Michael bratrancem Sandy, tak se autorům zdálo, že by to bylo už moc přitažené za vlasy. (HappySmile)
  • Michelle Pfeiffer (Stephanie) se nechala slyšet, že lituje toho, že přijala roli ve filmu. Po premiéře prý nemohla uvěřit, jak moc byl film špatný. (Duoscop)

Související novinky

Prequel Pomády našel režiséra

Prequel Pomády našel režiséra

23.07.2020

Studio Paramount našlo režiséra pro svůj oznámený prequel muzikálu Pomáda. Snímek Summer Lovin’ natočí Brett Haley (V rytmu srdce, Všechny malé zázraky) scénáře od Leah McKendrick (M.F.A.). V… (více)

Pomáda se dočká prequelu

Pomáda se dočká prequelu

10.04.2019

41 let od premiéry slavného muzikálu Pomáda se studio Paramount Pictures rozhodlo pustit do práce na prequelu. Scénář píše John August (Velká ryba), příběh by pak měl pojednávat o létě, během kterého… (více)

Reklama

Reklama