Reklama

Reklama

Sugar

(seriál)
  • USA Sugar
Trailer 2

Epizody(8)

Obsahy(1)

Záhadný soukromý detektiv během vyšetřování zmizení milované vnučky hollywoodského producenta svádí boj s vlastními trýznivými obavami. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (21)

rowdys 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mne prišiel ten náhly twist ako riadna sprostosť - obzvlášť, keď si ho tvorcovia odkladali tak dlho. Nemal by som s tým problém, ak by niečo tak zásadné spravili v prvej alebo druhej epizóde, nech človek vie, do čoho ide. Pretože toto je v prvom rade žánrový a až potom dejový zvrat. Takto som bol ako divák navnadený na dobre obsadený neo-noir so všetkými žánrovými tropes, ktoré k nemu patria, až kým sa zo Sugar v poslednej tretine odrazu nevykľulo stupídne sci-fi zavŕšené finálnou epizódou plnou scenáristických barličiek. Veľká škoda. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7.5/10. Poslední díl s hromadou přitroublých klišé ničí poměrně zajímavý a atmosferický seriál, kde se poměrně neortodoxně míchá několik žánru. Nemuselo by těch náznaků být až tolik, protože už ve třetí epizodě je každému jasné oč běží, což je docela škoda. Jinak noir detektivka s precizním Farrelem by obstála sama o sobě. ()

Reklama

AtemuLukas 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl opravdu překvapivý seriál. Vlastně jsem na něj začal kvůli Colinovi a musím uznat, že se to vyplatilo. Seriál je kombinací moderní sci-fi detektivky a klasické old school školy s H. Bogartem. Colin tu hraje tvrdého vyšetřovatele, který pátrá po zmizelé ženě a vy hned od začátku víte, že v tom bude mnohem víc, než se na začátku zdálo. Každý díl má stopáž o třiceti  minutách a musím uznat, že to je ideální stopáž pro tento žánr. Díky tomu tam není tolik zbytečných neduh jak je zvykem například u Netflixu. Jediné co mi asi trochu vadilo byla právě zápletka, která se ke konci ukázala jako dosti předvídatelná. Ovšem na druhou stranu by mohla být dosti důležitá pro druhou sérii, o které si myslím, že by mohla zanedlouho přijít. Slušných 78% ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Stalo sa vám, že ste si zapli nejakú operu v TV a ku koncu sa z toho stal hokej v tretej tretine ? Začnete pozerať zvláštne atmosferickú detektívku o zmiznutej dievčine a ani neviete kam to celé smeruje. Dokonalý Farrell, atmosféra seriálu priam snová až idylická a pritom ľudsky kruté prostredie Hollywoodu. Zaujímavé pasáže starých čiernobielych noir klasik. Potom príde koniec šiestej epizódy a vy a vaše očakávania dostanú facku. No, nevravím, že to bolo od autorov nepatričné ale skôr som sa pristihol, že sa bavím. Niekedy pred šiestou epizódou vás dokonca Sugar na to upozorní :) 80 % ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá noirová detektivka s drsným, ale zásadovým a sympatickým hlavním hrdinou. Tvůrci evidetně mají rádi klasické filmy s Bogartem a dalšimi a jejich kouzlo se jim celkem úspěšně daří přenést i sem. Půl hodinová stopáž jednotlivých epizod je dobře zvolená a nedává moc prostoru pro zbytečnou vatu a to se v současnosti málokdy povede vychytat…80% ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama