Reklama

Reklama

Ashley Madison: Sex, lži a ostuda

(seriál)
  • Velká Británie Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal
Trailer
Velká Británie, 2024, 2 h 35 min (Minutáž: 49–53 min)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Online seznamka pro zadané se stane terčem útoku hackerů. Intimní údaje o milionech uživatelů, které se tak dostanou na veřejnost, zničí spoustě lidí manželství i život. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Formou dokument neohromí, ale obsahově je velmi zajímavý....Nenažranost a tupost jsou hnacím motorem téhle seznamky (a mnoha dalších věcí). Prostě lidi chtějí za málo dostat hodně a ono to téměř nikdy nefunguje. A tupost, protože věří, že ostatní to mají jinak a neuvědomí si,že to budou pravděpodobně taky podvodníci a chamtivci. SHRNUTÍ: Důkaz, že lidi jsou nepoučitelní a znovu vyhledávají už jednou profláklou seznamku. ()

Konev 

všechny recenze uživatele

Podle mě se hackeři zachovali férově: nabídli, že nic nezveřejní, když oba weby majitel zruší. Jenže on vydělával stovky miliónů, tak proč by to dělal? Hlavní vinu vidím v tom nenažraném majiteli webu. Kdyby poslechl, zrušil oba weby a založil si jiné, podobné, ale zabezpečené weby, tak mohl žít dál v klidu. ()

Reklama

Annaroz 

všechny recenze uživatele

To se opravdu najdou naivní blbečkové, kteří i po tom, co se objevila všechna kompro-data na netu, stále vyhledávají služby této vypráskané seznamky? Nechápu!! Jinak mě opět, jak už je zvykem zklamal konec, když se nepodařilo vypátrat, kdo byl vlastně onou hackerskou skupinou, která vše propálila. Takže vlastně se nic nestalo? Nikdo za to nebyl zodpovědný? Mašina na prachy jede dál?!!! ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokument celkem dobře udělanej, o Asley Madison jsem nevěděl, ani o tý celý kauze, i o následcích, který leak měl. Co mě ale na dokumentu iritovalo nejvíc, byl ten křesťanskej YouTube pár, kde se chlapík co chvilku rozbrečí a "já s žádnou nespal, byl to omyl"... jako otec od rodiny chápu to, že by o rodinu rozvodem přišel, ale hergot chlape, play stupid games - win stupid prices! Cos od toho čekal? Nemluvě o tom, že oba dva dramaticky naznačovali, jaký dopady to všechno mělo pro jejich manželství, a nakonec "tradááá, vše odpuštěno"... Poslední díl mě trochu zklamal, jelikož jsem o kauze nic nevěděl a čekal jsem nějaký rozuzlení, jakože kdo ten leak způsobil, jakej padnul trest za podvody na provozovatele AM, anebo že třeba seznamku zavřeli za tenhle průser nadobro... ale ne, lidi jsou nepoučitelný a stejně budou utrácet peníze za to, aby si mohli psát s chatbotama. Na Netflix to ale celkem šlo, nebyl to úplně blbej dokument... ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistej, čemu přesně dávám těch 70 procent, ale ano, s obecným míněním (54%) se (opět) výrazně rozcházím. Rozhodně mě zaujalo téma- o této kauze jsem doteď neslyšel. Čtyřicet miliónů vzorných manžílků bez masky. Pokud si o manželství děláme iluze, pokud se upínáme k představě, že je to oáza čistoty a ctností, dostaneme se slušnou mírou pravděpodobnosti pořádnou ťafku. Pokud jsme rozumní a uvědomíme si, že ho tvoří dva nedokonalí, tápající, chybující lidé, může to být i tak náš hrad. A i něco v tomhle smyslu tady zaznělo a proto za mě spokojenost. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama