Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

togaf 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě byl občas dobrý - klauni byli super, občas dost nudní a navíc mi znechutili cukrovou vatu, kterou miluju. ALE při promítání NA Festivalu otrlého diváka film namluvila tak úžasná slečna překladatelka, že jsem hodnocení zvedla o jednu hvězdičku, navíc ta atmosféra festivalu s živými klauny a reálnými balónky a lízátky a popcornem (a pivem) byla tak nezapomenutelná, že prostě musím dát 4*. A že to s filmem nesouvisí? NO A CO. ()

Kusko.t2 odpad!

všechny recenze uživatele

A-ha, a-ha, tak toto niekto riadne posral. Blbí klauni z vesmíru strieľajúci popcorn a vrhajúci šľahačkové tortičky do ksichtov ľudí z jedného tupého mestečka – no dajme tomu. Avšak aj na B film je tento príbeh až opovážlivo žalostne spracovaný, bez zábavy a hororu už vôbec nie. Za toto by si niekto zaslúžil postrieľať, nie už popcornom, ale ostrými. ()

Reklama

Pecival 

všechny recenze uživatele

Příliš jsem nevěděl jestli odpad nebo plný počet, protože tohle se hned tak nevidí. Nakonec volím kompromis k přihlédnutí, že film perfektně odsýpá, žádné kecy a od páte minuty máte na plátně klauny, kteří z něho téměř neslezou. Není to tak infernální jako třeba Turecké Hvězdné Války, ale logiku tady rozhodně nehledejte. Stylizace a celkové ztvárnění je naprosto luxusně ujeté navíc prošpikované pěkně černým humorem (a kupou mrtvol ikdyž ne nějak gore ztvárněných). Na závěr boss a deux ex machine, kde si logika vzala definitivně volno .... budete v sedmém nebi (nebo mít mdloby). Jenom ta ženská mohla ukázat víc ! :) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jo, tohle je dobrá hovadina :D A překvapivě celkem funkční, dost jsem se u toho bavil a nemůžu říct, že bych se u toho nudil. Je tady spousta bizarních nápadů (třeba s cukrovou vatou nebo se stínohrou), ale on obecně děj tohohle filmu je strašně bizarní - na Zemi přistane šapitó plné vraždících mimozemských klaunů, co své oběti balí do cukrové vaty nebo si z nich udělají popcorn a některé vyvolené uvězní do balónů. Samozřejmě se to nebere vážně a díky tomu to fakt baví, teda aspoň mě. Klidně bych si to pustil znovu, jelikož je to neskutečná pakárna, ale pravda, ne každému tahle šílenost sedne. Mě ale tyhle blbosti sednou celkem často a Klauni zabijáci nejsou výjimkou. Btw, někdy bych chtěl zažít tu projekci v kině, o které zde píše uživatel Xeelee, jelikož to muselo být něco. Asi taky někdy zajdu na Festival otrlého diváka, jestli jsou tam ty projekce fakt takové :D 4* ()

juta 

všechny recenze uživatele

Očekávání z filmu byla jiná, bohužel film mě tak moc neohromil. Námět je dost zajimavý, ale bohužel provedení nebylo to pravé. Ke klaunům z vesmíru... masky byly velmi dobré, ale na někoho, kdo cestuje vesmírem a snaží se zabíjet všechno kolem a ještě se u toho bavit, tak chodí směšně pomalu a jsou jakoby neohrabaní. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • Aj keď všetky autá vo filme majú poznávacie značky New Yorku, na ulici je možné zhliadnuť tabuľu s nápisom "California Highway 152". (beso74)
  • Obrovského klauna zo záveru filmu prezývaného "Klownzilla" zahral jeden z bratov Chiodovcov. (beso74)

Reklama

Reklama