Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone, můj oblíbenec, akční ikona, které sedí snad všechny žánry. Ať už jde o akční film, thriller, sci-fi , sportovní drama a nebo právě komedie, jako je tato. Musím se přiznat, že tato komedie je velice zábavná a několikrát jsem se přistihl, jak se směju nahlas. Sylvester Stallone si očividně natačení užívá a dokonce hazí dobré hlášky. Estelle Getty v roli matky je úžasná, ale za matku bych jí vážně nechtěl. Dialogy mezi matkou a synem mně nesmírně pobavili, jako například : " Nasyp si vločky a já ti zatím dojdu pro vajíčka ". " Ale mami, víš přece, že nemám vajíčka rád ". " To nevadí, tak si je dáš k večeři ". Určitě jsem zde našel několik scén, na které jen tak nezapomenu. Třeba mytí zbraně a nasledné kupování nové. Původně jsem chtěl dát 4*, ale film má bohužel tak neuvěřitelně zkažený konec, že to není ani možné. A to je škoda!!! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. The abyss (07:50) ,2. American anthem (05:58) ,3. Blown away (07:17) ,4. Clean slate (01:13) ,5. Cop and a half (01:28) ,6. Critical condition (02:30) ,7. Dutch (04:38) ,8. Fandango (04:34) ,9. Fools rush in (02:54) ,10. Grumpy old men (02:20) ,11. No mercy (02:12) ,12. Outragious fortune (01:36) ,13. Overboard (03:23) ,14. Predator (03:26) ,15. Ricochet (01:19) ,16. Romancing the stone (05:19) ,17. Sgt. Bilko (02:13) ,18. Shattered (02:52) ,19. Stop! Or my mom will shoot (03:42) ,20. Super Mario Bros. (04:09) ,21. Young guns II (02:45) ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Co je väcsie peklo? Tehotny Arnie alebo Sly v plienkach? Pre mna rozhodne Sly v plienkach. Juniora som mal na VHS a aj ked to nebolo nic extra, tak som ho videl niekolkokrat. Mamicke som neprisiel na chut ani ked som bol maly. Hlavny problem tohto filmu je, ze nie je vôbec zabavny bez ohladu na to, kto hra hlavnu ulohu. A to ze toho mamanka hra Sly tomu v mojich ociach vôbec nepridava na zabavnosti. Prave naopak. Je to iba trapne. Dokonca tu nefunguje ani nejaka dojimava linia, ktora by hrala na city. Jednu hviezdicku davam za obcasnu slusnu akcnu scenu, ale vela ich tam nebolo. Ked uz nejaku komediu o vztahu matky a syna, tak rozhodne odporucam Sám a sám s Johnom Candym. 2/10. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Stejně tak, jako devadesátým létům vévodily akční filmy, vyklubalo se i pár pokusů narvat akční hrdiny do bláznivých komedií. Nemohu říci, jestli se to povedlo vždy, ale tento případ to rozhodně není. Neskutečně otravná a nudná záležitost s vyšklebeným Stallonem, který vypadá dost bídně, když u toho nedrží v prackách alespoň středně těžký kulomet. Vyumělkovaný humor je místy až trapný, a když už se tam náhodou naskytne ryze směšný moment, pouze to s vámi lehce zacuká. Na salvy smíchu ale rozhodně zapomeňte. 30% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Není až zas tak strašná tato Slyho komedie, je to trochu zábavné i trochu akční, Sly si se svou maminkou opravdu rozumí a společně vytvářejí nesourodou, ale sehranou partii. A za scénu "Já se vrátím." "Ale mami, tuhle hlášku říkají terminátoři.", která je jasnou narážkou na rivalitu mezi Arniem a Slym, dávám filmu tři hvězdy. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Arnold Schwarzenegger dostal nabídku na hlavní roli, ale odmítl ji a později se vyjádřil k roli, kterou dostal Sylvester Stallone: „Přečetl jsem si scénář a byla to naprostá kravina, ve které bych nikdy nehrál. Takže šli za Slyem a ten mi pak volal, jestli jsem taky dostal nabídku na roli v tom filmu. Řekl jsem: „Ano, zvažuji, že si v tom zahraji. Ten film je skvělý nápad.“ Když to Stallone slyšel, okamžitě volal do studia a řekl jim: „Ať to stojí cokoliv, já ten film natočím.“ (Geralt z Rivie)
  • Když Estelle Getty zjistila, že bude muset ve filmu použít zbraň, souhlasila s natáčením pod podmínkou, že tomu tak nebude. Producenti jí lhali jen proto, aby podepsala smlouvu. (HellFire)

Reklama

Reklama