Reklama

Reklama

Rodinná pouta

(seriál)
Česko, 2004, 300x50 min

Hudba:

Karel Svoboda

Hrají:

Tomáš Krejčíř, Klára Jandová, Dana Morávková, Jan Kačer, Lenka Termerová, Jan Révai, Simona Krainová, Milena Steinmasslová, Vlastimil Zavřel, Martin Zounar (více)

Obsahy(1)

Mezilidské vztahy z nejrůznějších úhlů pohledu - především ty jsou obsahem seriálu Rodinná pouta. Vztahy v rodině, v práci, vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi generacemi a jejich vývoj můžeme sledovat v nejrůznějších situacích. Naši hrdinové prochází osudovými krizemi, jsou vystavováni zkouškám charakterů, bojují se zradou a s intrikami a prožívají lásku i nenávist, přátelství i vzdor… Reálie současného života u nás, ale i dávka romantiky, napětí, zábavy - to vše je zárukou, že seriál Rodinná pouta bude blízký široké divácké obci. Jak už název napovídá, středobodem seriálu je rodina. Rodina, která spoutává v tom dobrém i zlém, dává zázemí, kořeny, ale někdy také příliš svazuje, pohlcuje a své členy může i ničit. (TV Prima)

(více)

Recenze (394)

Tayen odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jinak mnohdy výborné české herce, jak můžou jít do takového komerčního braku, protože v tomhle seriálu děj nestojí, on se pohybuje snad dozadu. Viděla jsem pár dílů s odstupem snad dvacetí dílů a musím říct, že i mexické telenovely oproti tomuto vypadají jako trhák. Bože můj, kdy se už český divák vzpamatuje a přestane čumět na stodílové seriály o ničem. ()

hirnlego odpad!

všechny recenze uživatele

Promiňte, pardón, ó promiňte - toto skvostné "něco" hodnotím, aniž bych viděla jeden jediný díl - ovšem myslím si, že nedávným náhodným přehmátnutím na televizním ovladači a následným několikavteřinovým nechtěným výplachem mozku, jsem si vyzískala svaté právo se k tomuto "něčemu" taktéž vyjádřit. A tudíž se vyjadřuji slovy neznámého básníka: Mají tvůrci tohoto šitu v hlavě nasráno? Ano, dobrý vkus jim zmizel - kam? Neznámo. ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

ale zároveň i *****. Přiznám se, že se na RP taky dívám, pravda, z donucení, protože se nechci hádat se ženou, ale dívám. A kolikrát se i pobavím. RP jsou určitě zábavnější než jihoamerické sračky už jen proto, že jsou z Čech, jsou přirozenější, než milionářská trápení z Floridy a Kalifornie, jsou prostě taková naše malá česká uprděná sračička. Je to prosté a nenáročné odpočinkové pokoukání na pitomé problémy obyčejných pitomců, tu a tam se i zasmějeme, tak co víc? Snad jen trochu víc přirozenosti... ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Připoutejte se prosím. Pak se uvolněte. Nechte obsah opsat, poté volně vytékat, okapat, okakat, oskapat, oplakat. Oplkat. Plk. Plk. ... Naše holky v Emerice se dílu naučily řádně. Poznáme to na každém tom neřádském dílu. A prej že budou nový díly. Díly z dílny Dílyny. Ale jinak príma. Fak fajn... Bavil sem se s Bártem Simpsnem. Říkal že fakt pochcat. A já na to natotata na ty sračky nasrat. No ale prej že tam zase hrajou ty elity. Ale já rači ovar... - - - P.S. A Bohušu! Nežer už tu svoju Májku furt! Je z teho hraní! Teda sraní... - - - P.P.S. Něco k pisskuzi... ()

derryl odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to je neuvěřitelné, tak příšerný a rádoby americký seriál jsem ještě neviděl. Vše je jen balast a křeč, dialogy neuvěřitelně stupidní. Přiznám se, že jsem se nedokázal dívat v kuse na jeden díl, protože bych po shlédnutí asi zešílel. Opět se úkazalo, jak je nesmyslné hrát si v Česku na "velké americké seriálové umění" a vydávat tuto zrůdnost ze největší seriál všech dob. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Jan Kačer šel do toho seriálu s tím, že jeho postavu nechají tvůrci po čase zemřít. Tvůrci to vyřešili tak, že ho nechali v komatu. Jenže seriál byl natolik úspěšný, že sám Jan Kačer požádal, že by se chtěl vrátit a tak je tam až do dnes. (cariada)

Související novinky

Svatba utužuje rodinné vztahy

Svatba utužuje rodinné vztahy

26.05.2006

S tím souhlasí určitě každý. Přestože mnohými zatracovaný, nenáviděný, za nudnou šeď označovaný a považovaný herecky i scénáristicky za ubohý seriál, Rodinná pouta se možná dočkají dalších sérií.… (více)

Reklama

Reklama