Reklama

Reklama

Smrt přichází v bílém

  • Francie Dead End (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pro Franka a jeho rodinu jsou Vánoce důležitým dnem v roce. Už 20 let je slaví tradičním způsobem. Ale tentokrát se rozhodnou pro malou změnu. Ještě však netuší, že udělali velikou chybu, za kterou zaplatí. Noční můra v podobě mystické ženy v bílém, která prochází nočním lesem a zanechává za sebou smrt, právě začíná... Děsivé černé auto s neviditelným šoférem odváží své oběti přímo do temné noci. Panika a šílenství. Vánoční svátky se mění v peklo... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (573)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Dost vtipná horrorová minimalistická talkshow. Rodinka si na pozadí postupného ubývání členů vyříkává tajemství, jede autem, a venku je to všechno nějaké divné. Je to ujeté, film s gustem cituje poctivé horrorové postupy, a přes všechny ty vtipné (bez ironie) dialogy atmosféra houstne a houstne. Někdy mě humor v horroru štve, tady nikoli. Dobré herecké obsazení, špičkoví béčkoví herci byli přesně to pravé. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Štědrej večer nastal, očistec přichystal, očistec přichystal… Mírně natažený šot BESIPU o jedné rodině Homolkových na cestách, plný nalívání si čistého vína, černého humoru, napětí a sarkasmu - to vše pod otcovsky láskyplným dohledem brilantního Raye Wise za volantem rodinného kočáru. Pravda, jednání postav většinou postrádá logiku a je na míle daleko od předpokladu, jak by se lidé v dané situaci měli chovat, nicméně závěr vše s přehledem uvede na pravou míru. A povídám ti, jestli si to Atari neprosadíš, seš u mě mrtvej Harrington..! ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Po delsi dobe horor, kterej me fakt zaujal a to predevsim svou perfektni atmosferou, ktera porad s pribyvajcima minutama houstne. Navic se povedli i herci, zadny trapny sceny nepredvadej a navic se hadaj a dialogy jsou vtipny, coz je fajn. Nicmene presto ma film dve mensi a dve vetsi chyby. Ty vetsi chyby jsou hlavne konec, presne ten typ debilniho konce, kterej nemam rad. A druha chybka, ze tvurci vse situovali do auta v lesich v noci, coz sice pridalo na atmosfere, ale zaroven je film lehce stereotypni a je to furt dokola, ject, zastavit, nejakej problem, zase ject. A ted ty dve maly chyby. Film neprinasi vicemene nic noveho, ale to uz stejne v hororovym zanru de dost ztezka. A druha chybicka, ze tvurci nejsou asi moc velky fanousci gore efektu, krve tu je minimum a kdyz je zadelano na nakou slusnou prasarnu, tak vidime jen vydesene obliceje. Ale aspon to vyvazily tou hutnou atmosferou a sem tam nakou slusnou lekackou. Povedenej horor. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu lze vytknout jen ten zhovadilý český název. Mluvme o štěstí, že ovád, který tento název vymyslel, nevymýšlel i k jiným filmům. To by Terminátor II byl - Smrt přichází v koženém, Predátor - Smrt přichází v neviditelné síťovině, Smrtonosná past I-III - Smrt přichází v tílku I-III, Vetřelci - Smrt přichází od nahatých xenomorfů apod... Každopádně je film Dead End jeden z nejlepších minimalistických hororů vůbec. A navíc ta Amber Smith... no jéjej. Té to sluší nejen v bílém. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Po prvej projekcii som napísal toto: malo to na konci skvelú pointu aj celkový zmysel bol pekne prevedený, no dej sa absolútne nepodaril. dobrý nápad s autom, no ženská v bielom? Niekto z vás sa jej bál? Ak som dokopy napočítal vo filme päť ľakacích scén tak je veľa. Navyše komediálna línia v tomto snímku úplne prepadla. Čiže priemer. Ďalšie premietnutie filmu u mňa mierne napravilo reputáciu, no len do mierneho nadpriemeru. Komediálna stránku tu mala úplne iný nádych a týmpádom aj horror ako celok už nebol len o tom aby som sa naľakal. 70%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film obsahuje potitulkovú scénu. (F2003F)
  • V čase 37:35 při záběru ze zadu na zbytek rodiny pronásledující černé auto je na pravém okraji obrazovky vidět stín, který nevrhá nikdo z herců, ale jeden z členů filmového štábu. (FCBLFC)
  • Film mimo jiné získal v roce 2006 hlavní cenu poroty na filmovém festivalu Fant-Asie. (Terva)

Reklama

Reklama