Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmadvacetiletý Gordon, který by rád pracoval v animovaném filmu, odjede z rodného Oregonu do Hollywoodu. Tam ho však zdvořile vyprovodí, takže mladý muž se musí vrátit domů. Gordonova otce (Rip Torn) to jen ujistí v přesvědčení, že jeho syn je k ničemu. Gord se však zakouká do půvabné lékařky Betty z nemocnice, která je momentálně upoutaná na vozík, protože si zlomila nohu. Když pak Gordonova rodina navštíví psychiatra, mladík doktorce zalže, že otec obtěžuje jeho mladšího bratra Fredyho, aniž by se zmínil, že Fredymu je pětadvacet. Tak vypukne boj mezi otcem, který chce, aby si Gord konečně našel práci a začal žít jako ostatní, a synem, který touží naplnit své sny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

snake odpad!

všechny recenze uživatele

Doopravdy strašný film (nevím jestli se tomuto dílku dá říkat vůbec film). Vrchol všech nechutností na "entou". Nechápu jak se toto monstrum mohlo dostat na obrazovky. Ani jednou jsem se za film nezasmál, a to nejspíš proto, že tam nebyla ani jediná vtipná scéna. Tom Green je se svým humorem tím nejhorším bavičem na světě, no a jestli má nějakou show na MTV tak si nepřeju vidět ani jediný díl.Fuj!!!!!!!! ()

El Indio 

všechny recenze uživatele

Skutečně tomu nebudu dávat odpad jenom proto, že to je debilní, trapný a nechutný. Navíc, mi připadá, že přesně takový to chtělo bejt. Ten film si vubec na nic nehraje, dokonce snad ani na ten film ne, je to jenom spatlanina více či méně stupidních výstupů Toma Greena. Ale co se dá dělat, když někdy jsou ty výstupy proklatě zábavný. A ačkoliv filmová kvalita tu není ale vubec žádná, jednou je to vedený jako komedie, čili nezbejvá než hodnotit podle toho, jak moc jsem se u ní bavil. A možná, že bych tomu dal i víc jak tři hvězdy, kdybych to neviděl s dabingem a pozdě v noci, kdy už bejvám poměrně ospalej na komedie tohodle typu......A taky že jo, po druhým zhlédnutí za 4 ()

Reklama

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

Green dostal pocit, že jeho Barry z Road Tripu byl natolik velký formát, že potřebuje sólovou, která bude zaručeně hit. Takže aby ušetřil, dal mu sice jiné jméno, ale jinak je to stejný mentál. Což jako občasné zpestření možní funguje. Ale utáhnout na to celý film vážně nejde. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ano, je to neskutecna mega kokotina, coz se da ostatne odhadnout uz podle originalniho nazvu filmu. Nicmene, kdyz se prekousne par tech traparen a extremnich nechutaren, samoucelnejch Greenovo exhibici a samotnej Green, kterej je naprosto vystavni kyber hovado, zustane tu par fakt paradnich vtipu, humor, kterej se s nicim nesere a par scen, ktery asi nezapomenete. Navic tu je brutalni Rip Torn, dej docela svizne odsejpa a chvily tu je i Eddie Kaye Thomas alias Paul Finch z prcicek. Uz jsem tuhle dobytkarnu videl nekolikrat a vzdy se skvele bavim. ()

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím si o sobě, že mám smysl pro humor, dostávám záchvaty smíchu u Pythonů, Ally McBeal, Přátel, šílených parodií, satiry nebo jakákoliv komedie Woodyho Allena. Jenže u chlapa, který vesele rozřízne jelena, nechá z něj (v detailním záběru kamery) vylézt vnitřnosti, rozjařeně si jeho mokvající kůži narazí na sebe a ztřeštěně začne pobíhat po silnici, popřípadě v jiné scéně nadšeně mlátí svou ochrnutou přítelkyni po necitlivých dolních končetinách a ona se mu pak v povděku začne sápat po rozkroku - tak to pak jen vyděšeně zírám na obrazovku a nechápu, který sadista tohle považuje za komedii. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama