Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si umírající dědeček postaví hlavu, začíná se teprve rozbíhat ta správná zábava: dědeček Bu-eon kdysi v mládí svému příteli slíbil, že jednou svoji vnučku provdá za jeho vnuka, nyní už čtyřiadvacetiletého Sang Mina, který se dámské společnosti rozhodně nevyhýbá a jehož jediným životním cílem nejspíše je neustále si Bu-eon dobírat. Po vlně protestů dojde násilně vytvořený pár k názoru, že nezbývá než k sňatku skutečně svolit. Svoje nechtěné manželství se ale takřka od začátku rozhodnou před okolím pečlivě tajit. Aby ne: Bu-eon je totiž pouze patnáct let. (kiddo)

(více)

Recenze (78)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Je to zdlouhavé, klišovité, předvidatelné, nemá to potřebnou dynamiku ani milostný náboj ...ale budete si přát, aby to nikdy neskončilo:). P.S. Kim Rae-won je člověk, který se pro podobný tip filmů přímo narodil. Nejenomže jak v "...ingu" tak v "My little bride" odvádí naprosto uvolněný a přirozený výkon, ale dokáže ho ještě obzvláštnit svým osobitým živočišným charismatem, kterým oba dva filmy pozvedává až na plné hodnocení. Je strašná škoda, že romantiku v současné době vyměnil za akční krimi a už jen obrázky z jeho nejnovějšího počinu "Sunflower" napovídají, proč má tenhle film pouze průměrné hodnocení. ()

Bobofon 

všechny recenze uživatele

Tak si myslím, že jihokorejská vláda podplatila některé místní uživatele, aby této slaboduché plytkosti dali různá nesmyslná hodnocení, jako třeba tři hvězdičky a dokonce i více. Mě nepodplatil nikdo (herdek!), takže můžu směle a hrdě mlít svou pravdu o tom, že tenhle film je slabší než krajíc chleba v severokorejským vězení. Zvláště hlavní hrdinka je a-b-s-o-l-u-t-n-ě nesnesitelná, jak už to někdy ty korejské herečky bohužel svedou. Neuvěřitelná naivita, a to jsem deset minut přemýšlel, jaké slušné slovo zvolit. ()

Reklama

Efreeti 

všechny recenze uživatele

Výborná romantický komedie...děti 2 dvou blízkých(zpřátelených) rodin musí slpnit dávný slib prarodičů, že se vezmou...syn jedné rodiny je playboy, který se otočí za každou sukní a dcerka druhé rodiny má jen 15 let a chodí na střední školu...z téhle zápletky se odvíjí hromada zábavných scén a situací. Je to taková civilnější, méně střeštěná i méně poetická "My Sassy Girl", přesto ve svém žánru spička. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

V počátcích tohoto tuze milého filmíku může mít člověk problém s trošku za vlasy přitaženou zápletkou, ale nenucené provedení Eorin shinbu je tak půvabné, že se všechny pochybnosti brzy rozplynou jako obláček dýmu z vonné tyčinky. Velkou zásluhu na tom má ústřední herecké duo, charismatický švihák Rae-won Kim (výborný v ...ing), kterému není problém uvěřit "uchyláka, jenž jde po mladých holkách" i starostlivého manžela, a hezoučká Geun-yeong Mun (křehká Su-yeon v mé milované Janghwa, Hongryeon), jež do slova a do písmene naplňuje slova "rozkošný tvoreček". Tato dvojka je nesmírně sympatická, jiskří to mezi ní a je zdrojem nemála rozkošných scének. I profláklý polibek á la MSG je v jejím podání kouzelný. 9/10 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tohle je první jihokorejský film, který jsem viděl. Proč? Chtěl jsem zkusit něco jiného a americká tvorba (romantických komedií) mi začala připadat trochu stereotipní. Tento film byl určitě příjemným odreagováním, obzvlášť díky sympatickým hercům - nevím, čím to je, ale jak jde o jiné etnikum, působí na mě absolutně nevinně, naivně a o to víc přesvědčivěji, a i když jde v některých okamžicích ruku v ruce s klasickou romantickou kýčovitostí, není tak americky laciný. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama