Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mickey a Francis jsou dva bratři, kteří se řídí heslem: Dělej jen to, co tě činí šťastným. Mickey se překotně ožení s krásnou studentkou Hope, ta mu však sdělí, že se s ním přestěhuje do Paříže. Také u jeho bratra dojde ke změnám. Oba bezstarostní muži jsou poprvé v životě nuceni myslet na druhé. Diváci se mohou těšit na humor, vtipné dialogy a porce lásky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film ako komédia nič moc, viac je to romantický film. V snímke je množstvo krásnych herečiek a hlavne oku lahodiaca je Cameron Diaz, ktorá bola v 90.tych rokoch pekelne sexy. V komédii je veľa falošných citov a Shakespearových narážok. Príbeh dvoch rozdielnych bratov, ktorí idú svojou cestou, ale keď sa začnú ich záujmy stretávať, sú na kordy. Slušný film, režisér Edward Burns si zahral ako vždy jednu z hlavných rolí. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Nebylo to až tak zlé. Občas jsem se fakt nasmál. Hlavně, když promlouval otec k synům, nebo synové se bavili mezi sebou. To byla fakt radost poslouchat - taková "moudra" se jen tak neslyší. Co se týká příběhu - byl jsem docela překvapen, čekal jsem hlavní dějovou linii podle klasického scénaře romantický komedií, ale vše bylo jinak - i dějová linie, i závěr, což pro mě bylo veliké překvapení - milé.Uteklo to velice rychle a bavilo mě to. Howgh! ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jako první mě přakvapil věk herců, myslel jsem si, že je ten film mladší. Vůbec mi to nepřišlo jako komedie, spíše trošku úsměvné vztahové drama. Což nemíním jako výtku, spíše přednost. Více humoru by to asi pokazilo. Zaujalo mě hned hněkolik věcí, zajímavá postava, která se ve filmu vůbec neobjeví, jen se o ní mluví (matka dvou bratrů), Francis byl tak nechutný (ale zároveň částečně pochopitelný). Jennifer Aniston překvapivě dobrá, u ní je obrovská škoda, že si to doslova posrala svou rolí v Přátelích, která mi dosud nedovolí hledět na ní objektivně. Cameron Diaz ještě ve svém předpozdnězastydlepubertálním období, které zcela zkazilo její hereckou kariéru. Co to znamená? Že je úplně normální a sympatická. Amanda Peet neskutečně mladičká a k sežrání. Edward Burn nevýrazný a pořád stejně nesympatický (ale zase se mi líbilo, jak, i coby režisér a scénárista, ustoupil se svou rolí a do popředí vystrčil svého bratra). Zábavná scéna s robertkem (ne, neobjeví se, jen se o něm mluví, ale je to sranda). A k tomu všemu ňuňu Leslie Mann jako latentní lesbička. ()

Damielka 

všechny recenze uživatele

Nečekejte nic víc ani nic míň než průměrnou, oddechovou romantickou komedii, jakých je tucty. Ona, jedině ona ničím nevybočuje, ani vás nenaštve křečovitými a přeslazenými nesmysly. Cameron Diaz je jako vždy nádherná a zamotá hlavu oběma bratrům Mickeymu i Francisovi, Edward Burns docela dobře zvládl hlavní roli i režii, nejlepší ovšem byl John Mahoney coby otec obou naprosto odlišných synátorů. Na jeho vtipné a trefné hlášky jsem se těšila a pokaždé mě pobavily. Jinak nic extra. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Čudná rádoby romantika a rádoby komédia, v skutočnosti iba rádoby romantická dráma. Nezaujímavý dej, absencia humoru, nesympatické postavy ... celkovo strata času. PS: skutočne úžasný soundtrack pre film zložil Tom Petty a jeho kapela The Heartbreakers. Odporúčam si zaobstarať rovnomenný album, je tam množstvo piesní, ktoré ani vo filme nezazneli, alebo zazneli len na pár sekúnd. A fakt je čo počúvať, jeden z mojich najobľúbenejších Pettyho albumov. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení proběhlo v newyorském Brooklynu. (Terva)
  • Hladina piva Mickeyho (Edward Burns) v závěrečné scéně je pokaždé jiná. (Terva)

Reklama

Reklama