Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Ťažko je na filme hľadať nejaké pozitíva. No skúsim, tak v prvom rade tri kočky v popredí to sa nedá nespomenúť... Tak, keď na koniec zhrnime pozitíva máme tu tri kočky. Ohľadom nedostatkov: stupídne dialógy, trápny a už miliónkrát obohraný scenár, silové nevtipné fóry, či herečky, ktoré zaujmú maximálne postavami (útok na prvotné mužské a lezbické pudy). Odhliadnuc od spitých grcajúcich báb na začiatku (už vtedy som mal chuť vypnúť film a dať odpad), je hviezda až až. Škoda času. ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem romantickou komedii, ale dostanu pouze romantickou....nic jen romantický snímek. Jediná scéna, která mi zvedla koutky úst je ta když se C. Diaz a C. Applegate vkradou na svatbu, následně zjistí co zjistí a Christina A. řekne "Tohle není Barmicva?" odpověď: "My tady ve čtvrti ani žádné židy nemáme". Vim, že je to slabota, ale prostě sem se toomu řezal, tudíž tu jednu hvězdu si to získalo, jo a neni k zahození scéna filmových remaeků 8) ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem,že když se ve filmu sejdou Cameron Diaz,Christina Applegate,Selma Blair a Jason Bateman,tak by to mohlo stát za to. Omyl! Jít na tento film do kina,tak si prostřelím hlavu. Po prvních dvaceti minutách, kdy se pouze ječelo,křepčilo, hysterčilo a tančilo,jsem měl chuť to vypnout. Nakonec jsem s velkým sebezapřením vydržel až do konce. Film je určen spíš pro opačné pohlaví, mě teda určitě nic nedal. Spíš mi vzal a to 88minut čistého času. Jediná vtipná scéna je ta s motorkářem,který holky pozoruje,když v autě blbnou a nakonec se vybourá. Asi jen díky tomuto musím dát jednu hvězdičku. Celkově 20% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +dobré herecké obsazení, pár solidních hlášek "včera jsem měla jehněčí a dnes seru ovci" -jinak je to ale trapné a nedrží to pohromadě/// Spíše bláznivá roadmovie než romantická komedie. Kritika je celkem oprávněná, ovšem já budu mírnej a ohodnotím film tak jak si podle mě zaslouží. Upřímě, sem tam hudba jakž tak šla a kdo má rád tyto herce, tak si nejpíše film nenechá ujít. To vše ovšem nezabrání tomu, že to je jedna z nejslabších komedií v daném žánru, které byly za poslední roky k vidění./// Celkem 45%/// ()

Damielka 

všechny recenze uživatele

Úděsné! Za celou dobu jsem se "pousmála" asi dvakrát, Cameron Diaz, jindy opravdu sexy, je vychrtlá, trapná, křečovitá, z čehož ji nevysvobodily ani záběry v kalhotkách a US podprsence. Tenhle film vlastně nemá děj, šťávu, smysl, pointu, asi ani scénář, hlavu a už vůbec ne patu, není to vtipné, sexy ani originální...zkrátka nuda, trapnost, nuda. A vrcholem herectví je asi dědeček Petera, který se tam mihne všehovšudy dvakrát, ale za to stihne zastínit všechny rádoby herecké výkony hlavních hvězd. To, že jsem vydržela až do konce, bylo jen díky tomu, že jsem někdy kolem šedesáté minuty usnula. Zaplaťpánbůh. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Snímek se umístil na 28. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)
  • Dr. Greg, přítel Courtney, je ve skutečnosti režisér James Mangold. (HappySmile)
  • Tretina z rozpočtu filmu 50 miliónov dolárov išla na plat Cameron Diaz (film ale zarobil iba 68 miliónov dolárov). (Arsenal83)

Reklama

Reklama