Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Deywid odpad!

všechny recenze uživatele

Príšerné...nevtipné, neromantické (čo je teda na film s popisom "romantická komédia" dosť zlé), nudné, blbé....Amanda Bynes (ktorá mi tak učarovala v Hairspray) je v tomto filme doslova neznesiteľná a zbytok hereckého ambasámblu je na tom podobne....Ja sa len obdivujem, že som to vydržal dopozerať dokonca...holt, som silná nátura :) ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem dokonce uvažovala o tom, že tomu dám i 3*, ale pak jsem se probudila (a taky to mělo příííšernej konec). Je to hrozný, protože filmy tohohle typu nesnáším (je to jako sestry Olsenovi a jejich filmy se všema těma bublinkovýma střihama a podobnýma ptákovinama), ale já jsem se pobavila. Některý vípky stály za to a občas mi scény soupeření přišly přímo k popukání. Chjo, vypadá to, že jsem klesla hluboko...:) ()

Reklama

Scharra 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha hloupoučkých filmů cílených na pubertální publikum, který má velice nepravděpodobný a o to více (budu se opakovat, ale je to tak) hloupý děj. V tomto případě se jedná o motiv ztroskotání jedné dívčiny na opuštěném ostrově (který není zas tak opuštěný jak se zdá) se svým slavným idolem. Film plný klišé s koncem hodně utaženým za vlasy. Jedna hvězda je za pěknou přírodu ()

Ygan 

všechny recenze uživatele

Vrcholná scéna je, když si mladík realisticky zvrtne kotník a sedne si, rádoby hezká Amanda mu řekne 'nikam nechoď a vydává se hledat pomoc jakože do pralesa, načež začne hrát ten nejtuctovější dívčí pop. Moje sestra (oblíbené filmy: Protivný sprostý holky, Žába k zulíbání) po desíti minutách řekla, že je to nekoukatelné a odešla. Potřebuje tohle ještě nějaký komentář? 0,5* za nechtěnou vtipnost, v tom tyhle filmy šlapou na paty filmům Eda Wooda, to zas jo. Jen škoda, že to není černobílé. Vrcholná debilita všech zúčastněních a pro diváky jen k tomu trochu jinému druhu pobavení. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Nápad to není špatný - ale už v první minutě mi bylo jasné, jak to dopadne a ani sjem se moc nebavila (ale možná jednou úsměv uvízl). Byla bych dala i horší ohodnocení, ale ti poskoci Jasona, hlavně manažer se sluníčkem na hlavě, ti mě fakt dostali a kdyby ve filmu k NIM přidali lepší příběh, tak sice by to byl jiný film, ale o hodně lepší. Rozhodně ale střihy ve filmu typu srdíčko si mohli odpustit, to už snad ani nejhorší čestí amatéři nedělají! Taková prasárna! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)
  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)

Reklama

Reklama